נו נו....
צפה בקובץ המצורף 1615908
זה נראה כמו מקדש אלילי יווני או רומאי כלשהו, כרגע לא זוכר איזה...תודה על רצונך לנסות לעזור
אז ביהמ"ק זה לא, אולי ארמון הורדוס
כזה?אני אשמח לתמונה של שעון לבן שהמחוגים שלו זה מספרי תספורת ומסרק
מזכיר קצת את הכנסייה בדרך להר הזיתיםתודה על רצונך לנסות לעזור
אז ביהמ"ק זה לא, אולי ארמון הורדוס
A distant image of the Temple of the Jews.צריך להכיר את הבינה
רוב הבינות יחסמו מיד את הבקשה היהפוך כושי עורו שהרי אין כושים בעולם כולם לבנבנים..... וגם שכותבים שחור נראה שזה מלחיץ אותו מאד והוא לא מוצא את עצמו.
לגבי ביהמ"ק הוא לא יתן את הבניין שאנחנו מכירים מהשריטוטים וההדמיות אלא עלול לתת איזה דגם של מקדש ע"ז רח"ל עם כמה פנים בעלי תווים יהודיים
תנו לו לגדול הוא עוד קטן....
תשתמשי בצייר בתלת מימדתודה לכל המסייעים!
יש פה מישהו שמתנדב להסביר לי איך אני יכולה לערוך באמצעות בינה מלאכותית תמונות של דמויות אמיתיות על רקע מסוים? (2 רבנים ספציפיים בכותל)
לא הצלחתי להעלות תמונות לאתרים המוכרים החינמיים
אני קצת לחוצה עכשיו אם מספר התמונות ובנתיים לא הצלחתי ליצור משהו יותר טוב אולי @ayala bimuy או @טוב עין יוכלו ליצור את זה, אם לא אנסה שוב, בנתיים אני מעלה תמונה באותו סגנון של התמונה הקודמת.דבר ראשון ממש תודה יותר מוצלח ממה שאני הצלחתי (לא הצלחתי בכלל) עדיפות לשעון קיר ולא שעון מעורר ושהמסרק יהיה יותר ברור
כלומר?תשתמשי בצייר בתלת מימד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: