התמונה במייקרוסופט והוספתי כיתוב בקנבהמהמם
באיזה תוכנה יצרת?
התמונה במייקרוסופט והוספתי כיתוב בקנבהמהמם
באיזה תוכנה יצרת?
וואו, עזר לי מאד.צריך שיפוץ קצת במשבצות
בתרגום לעברית-מסנן ניהול תוכן.ליאונרדו כותב לי ככה: content moderation filter
ועד שמישהו יסביר לי מה זה, אשמח לילדה חמודה עם שיער קצר, עסוקה במשהו שמיסב לה סיפוק רב והנאה
המשפט שכתבתי נראה לא תקין למישהו????בתרגום לעברית-מסנן ניהול תוכן.
כנראה כתבת משהו שהוא לא אוהב או נראה לו פוגעני מסיבה כלשהי
אשמח לתמונה של תינוק מתוק עם פלומת שיער רכה בן שנה יושב ומוחא כפיים ומאושר שיהיה לבוש בחולצה / גופיה כחולה - על רקע לבן
תודה מראש!!!!
אשמח לתמונה של ילדה (לא גדולה) חמודה צנועה בת "בית יעקב" עם חולצה תכלת וחצאית ארוכה קפלים ושתי צמות.
יושבת על כיסא ליד שולחן ומציירת על דף לבן ציור חמוד.
תודה מראש!
דחוף ליאשמח לתמונה של ילדה (לא גדולה) חמודה צנועה בת "בית יעקב" עם חולצה תכלת וחצאית ארוכה קפלים ושתי צמות.
יושבת על כיסא ליד שולחן ומציירת על דף לבן ציור חמוד.
תודה מראש!
@r&l מה שצירפתי לא טוב?דחוף לי
אשמח שתעזרו לי!
חסום לי שתי תמונות בנטפרי אשמח לקובץ זיפ@r&l מה שצירפתי לא טוב?
יותר בכיון הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: