הכי טוב שיצא לבנתיים, וגם כאן היד של הבחור מעוותת : )הלוואי, אשמח מאוד, הבן שלי ממש רוצה
הכי טוב שיצא לבנתיים, וגם כאן היד של הבחור מעוותת : )הלוואי, אשמח מאוד, הבן שלי ממש רוצה
וגם שיער שנפתח באמצע בצורת וילוןהיייי מישהו אולי יכול לעזור לי
אני צריכה כמה אלמנטים שעשויים משיער רך על רקע חלק ורוד:
לב,
מעגל,
וערמת שיער גלי
כל אלמנט בנפרד
וגם רקע מלא של שיער עם גוונים
תודה מראש!!
משהו ברעיון הזה:
צפה בקובץ המצורף 1814077
תודה רבה! אבל אני צריכה דמות וירטואלית, לא איש , יותר כיוון של צללית בלי שרואים חלקי פנים וכד' ועדיף של אישה, לא פרופיל אלא פנים קדימה ותהיה עשויה משברים גדולים, כמה חלקים ולא חלקיקים חלקיקים, חלקים חלקים שמהם הדמות בנויה בצורה לא סימטרית
משהו כזה?היייי מישהו אולי יכול לעזור לי
אני צריכה כמה אלמנטים שעשויים משיער רך על רקע חלק ורוד:
לב,
מעגל,
וערמת שיער גלי
כל אלמנט בנפרד
וגם רקע מלא של שיער עם גוונים
תודה מראש!!
משהו ברעיון הזה:
צפה בקובץ המצורף 1814077
קצת מורכב ליצור..תודה רבה! אבל אני צריכה דמות וירטואלית, לא איש , יותר כיוון של צללית בלי שרואים חלקי פנים וכד' ועדיף של אישה, לא פרופיל אלא פנים קדימה ותהיה עשויה משברים גדולים, כמה חלקים ולא חלקיקים חלקיקים, חלקים חלקים שמהם הדמות בנויה בצורה לא סימטרית
מקווה שהסברתי את עצמי מבפיק,
תודה גדולה מראש
יאו מושלםם זה הכיווןמשהו כזה?
לא כ"כ צלח.. גם כך זה תמונה די קשה ליצירה..יאו מושלםם זה הכיוון
אפשר רק ביותר דק?
בעיקר את העיגול
תודה רבה!!לא כ"כ צלח.. גם כך זה תמונה די קשה ליצירה..
אם זה קריטי אולי מישהו אחר יוכל לעזור..
בהצלחה!
תודה רבה! אבל אני צריכה דמות וירטואלית, לא איש , יותר כיוון של צללית בלי שרואים חלקי פנים וכד' ועדיף של אישה, לא פרופיל אלא פנים קדימה ותהיה עשויה משברים גדולים, כמה חלקים ולא חלקיקים חלקיקים, חלקים חלקים שמהם הדמות בנויה בצורה לא סימטרית
מקווה שהסברתי את עצמי מבפיק,
תודה גדולה מראש
ממש ממש יפה,הכי טוב שיצא לבנתיים, וגם כאן היד של הבחור מעוותת : )
צפה בקובץ המצורף 1814022
מתקרב מאד למה שאני צריכהמקווה שהבנתי נכון..
מרוב הודעות והנחיות שונות
כזה סגנון תלת ממדי, גם עובר?ממש ממש יפה,
אם יש אפשרות לתינוק יותר גדול יושב או עומד (בן שנה בערך), ואם יש אפשרות שיהיו כמה תינוקות וכמה בחורים,ועדיף טיפה יותר ציורי
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (גם אם לא תעשי)
הסגנון מעולה ומוצלח. התינוקות התבגרו בטרם עת וכבר יש להם קיסמים במקום מוצציםכזה סגנון תלת ממדי, גם עובר?
אנסה לדייק, קצת מאתגר כי הסצנה מורכבת מהמון פרטיםהסגנון מעולה ומוצלח. התינוקות התבגרו בטרם עת וכבר יש להם קיסמים במקום מוצצים
ועדיף שיהיו מספר בחורים כמספר התינוקות שהבחורים יהיו חסידיים הוי אומר קרחת , וחלק מהם עם קיסם אחד בפה וחלק שתים זה גם טוב
תודה רבה, מעריכה מאוד
שיהיו חסידיים: חליפות ארוכות שחורות, או כובעים חסידיים שחורים, או כמעט קרחת ופאות מסולסלותאנסה לדייק, קצת מאתגר כי הסצנה מורכבת מהמון פרטים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: