בישיבה,
ומי שמוסר להם שיעור הוא ר"מ עם פראק,
תודה רבה!
ליבי ל תודה על הסבלנותלא נראה לי שעשית את זה עדיין, אני מאוד אשמח
מצטרפת!!@ayala bimuy את אלופת עולם!
עוד לא ראיתי כאלו יצירות מושלמות בAI, וראיתי הרבה...
יש לך טאץ' נדיר.
תודה רבה על המחמאות ממש חימם את הלב@ayala bimuy לא מבקשת כלום, רק רוצה לומר שמעבר לכישרון הנדיר שלך בAI יש לך גם סבלנות ונדיבות יוצאת דופן.
אני מבינה שהתמונות לא יוצאות כך מהתוכנה, את ממש משקיעה, עובדת ובונה תמונות לפי הזמנה, בשמחה ובאדיבות.
מפעים!
ובעיני זה ממש רעיון לעסק. נראה שאנשים יסכימו גם לשלם על כאלו עבודות. תצליחי!
יישר כח על המחמאה הנהדרת ממש תודהאהבתי את האשכול
במטרתו המקורית
אני לא אוהבת את התמונות המצאותיות של הבינה
גם בגלל שהיא אנטישמית ממש קריקטורות של יהודים בעיקר באף הארוך
וגם הרבה הרבה פעמים היא מציירת גפיים כפולים או דווקא מלוכדים
אהבתי את התמונות הציוריות האלו
יישר כח!
תודה רבה על המחמאה המפורטת והמרגשת ממש ריגש אותי@ayala bimuy , מצטרפת לכל המחמאות פה
פשוט תמונות מלאות מתיקות, כ"כ כיף להסתכל, הכל כל כך בטעם ובחן
ואיך שאת נענית לכל בקשה בכזאת מסירות וסבלנות
תודה רבה על האשכול המעניין וההשקעה המדהימה בתמונות!
תודה רבה ענקית.
כמה "עולם הזה" פחד.....וואו אשכול מועיל במיוחד, יישר כוח!!
יש לי אתגר מיוחד עבורכם:
לקחת את אחד הפוסטים האלה ולהפוך אותו לחדר מוחשי
זה יהיה בשבילי ממש הגשמת חלום!!
תודה מראש!!!מדריך - לישון במלון | עיצוב חדר שינה בסגנון מודרני. [דוגמאות לאביזרים מאליאקספרס.]
בניתי את התמונה ב: https://www.promeai.pro/?vsource=i_rvvveugbu7 אני אשמח לפוסט לחדר שינה בסגנון צימר מודרני. תודה:) סליחה שציטטתי אותך, הייתי חייבת הוכחה ;) אם עדיין לא ראיתם את הפוסט לחדר שינה בסגנון צימר, אתם מוזמנים לסור אליו. הסגנון המודרני מתאפיין בקו חלק ונקי, צבעים מונוכרומטיים...www.prog.co.ilעיצוב חלל - לא צריך לצאת לצימר השנה :)
מאמר מחודש שעבדתי עליו ימים ארוכים ליקטתי קישורים [שיווקיים] איכותיים וקראתי כל מילה בהמלצות מחקתי, תיקנתי, ערכתי, הזעתי, והנה התוצאה לפניכם. אשמח לתגובות :) ___________________________________________________________________________________________ צימר אמתי מעץ - - - בבית שלך! יקום מי שלא...www.prog.co.ilסטיילינג - ~ ~ ~ חדר ילדים בניחוח ים ~ ~ ~
אחת הקוראות ביקשה אביזרים מאליאקספרס, לחדר בסגנון נמל, ים, וכו' ביקשתי לשתף בפורום, ועל הדרך להדריך לגבי מינוני צבעים וסטיילינג... אז זכיתם בפוסט נוסף :) תודה ל @מקושרת המוכשרת על ההדמיות ב-AI כבר מריחים את הים... אני רואה חול, מים ושמיים. חיפשתי פלטות צבעים מוכנות, ואפס, העדפתי לקחת...www.prog.co.ilאביזרים - חדר בנים מדליק || בסגנון ***אסטרונאוטים***
@פנינה ריימונד אני אשמח לרעיונות לעיצוב חדר בנים בהשראת אסטרונאוטים לפתוח נושא חדש? או שאת? אז זיכית את כולם :) שימו לב שהאובייקטים בעלי נוכחות האסטרונאוטים לא יהיו סמוכים מדי אחד לשני, כדי לתת מרווח נשימה... חלקו את הצבעים ברמה של 60% לבן, 30% כחול, ו-10% צהוב. אפשר גם כחול, צהוב ומעט לבן...www.prog.co.ilסטיילינג - *** ביקשתן - קיבלתן!! *** משרד בעיצוב שמשדר יוקרה || ורוד וזהב ***
משרד בעיצוב שמשדר יוקרה | ורוד וזהב כל כך הרבה ביקשו והפצירו: אנחנו רוצות פוסט עיצוב משרד! כן, דווקא נשים. הקשית ששברה את גב הגמלאית [לא באמת...] ;) מיקדה אותי לצבעי הוורוד-זהב. דפדפתי בפינטרסט ומצאתי השראות נהדרות!! אמנם החיפוש "זהב+ורוד" הביא אותי לצבעי הרוז-גולד, אבל חושבתני שזה נפלא, ומי...www.prog.co.ilאביזרים - סופסוף הגיע תורן של המתבגרות!!! הקונספט: פרפר.
לכל המבקשות, מוגש פוסט עם המון מחשבה על כל אביזר! צבעים? זה תלוי נערה... יש תוססות שהאדום הוא כל חייהן, יש עדינות ממש שאוהבות סגול או ורוד... ויש אפילו שהתכלת מועדף עליהן. תנו להן לבחור :) בפוסט הזה אתמקד בצבעי הורוד-פודרה, לבן וזהב נקשט את הקיר--- פרפרים תלת ממדיים האהובים על הקהל הם לא ממש...www.prog.co.ilרעיון! - עצבי בעצמך חדר מתוק לילדייך / בסגנון מינימליסטי-נורדי
עצבו בעצמכם חדר מתוק לילדיכם / בסגנון מינימליסטי-נורדי קרדיט ליוצר התמונה: @טוב עין החלטתי ללכת על סגנון נורדי שתמיד יישאר מתוק וילדותי. אספתי פריטים מתאימים, זולים ועם הרבה המלצות מלקוחות לך נשאר רק לקנות... וכמובן שלא חובה את כל הפריטים, גם רק כמה מהם ישדרגו את כל מראה החדר :) אם תרצי...www.prog.co.ilסטיילינג - לבקשתכם: חדר סגול לבן לילדים/ מתבגרים!
כל כך הרבה אוהבים את הגוון הזה עבור הילד/ המתבגרת וכו' התיישבתי לבנות לכם פוסט בהשראת האזעקות והתריסים המוגפים :) בשורות טובות בעזרת השם לכולם! רוב המבקשים רצו סגול+לבן אני ממליצה להוסיף צבע שלישי: טורקיז/ עץ אורן/ ורוד- תלוי במטרת החדר ובמין המתגורר בו. בחרתי בצבע נייטרלי: עץ אורן בהיר. אם...www.prog.co.ilאבזור חדר ילדים מאליאקספרס ~ בקונספט מיקי מאוס :)
לאור ההתלהבות בה התקבל הקונספט בקבוצה שלי, החלטתי לבנות פוסט מסודר. הדמות אהובת הילדים מככבת עכשיו בחדר שלהם! מיקי מאוס! מהרו לעצב את חדר החלומות, לא כל הפריטים זמינים לאחר זמן :)www.prog.co.il
זו העבודה שליכמה "עולם הזה" פחד.....
סליחה, אם זה ככה זה עניין אחר לגמרי.זו העבודה שלי
יש תמונות של כל המוצריםסליחה, אם זה ככה זה עניין אחר לגמרי.
רק זה המון לקרא שם, אולי תכתבי בתמצית מה צריך להיות בתמונה ונשתדל בס"ד לעשות משהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: