זה פשוט מושלם ביותר.ניסיתי...
בקשה קטנה כמובן אם זה בקלות. את תמונה מספר 1 הילדה בשמלה ורודה עם התיק ביד לסובב את התמונה לאורך.
גם אם לא תוכלי, תודה מעריכה מאוד!!!
זה פשוט מושלם ביותר.ניסיתי...
אני רואה שהוספת את זה אחרי שראיתי את ההודעהאם תצליחי לא מצויר אשמח כי האבא של שבת כבר מוכן לי בזכותך והוא לא ציורי תודה ושוב תודה
בינה קצת מתקשה לקלוט את הסגנון... מצרפת גם דוגמאות לפני השיפורים... אם את יודעת מה השם הרשמי של סגנון האיור שצרפת אפשר לנסות שוב.תודה רבה!! ממש לא ברור מאליו!
אני צריכה ילדים יותר בוגרים (גיל 10) וכל אחד ליד סטנדר
תודה רבה!!
ממש לא מובן מאליו הנכונות לעזור.
אני צריכה בנים יותר בוגרים יושבים ליד סטנדרים קלאסיים.
צירפתי פה המחשה : שילוב של 2 הציורים בקובץ - בנים בסגנון של הציור התחתון ליד סטנדרים כמו בציור העליון
אם צריך משהו ספיציפי יותר תעדכנומאוד יעזור לי (קצת דחוף)
טכנאי מזגנים באמצע לתקן מזגן.
ממש תודה רבה מראש!
תמונה תעזור?אני השמח אם מישהו יעשה לי ווידויו של ערים {אוסטריה} ולהקת ציפורים עוברת
AI לא נותן לו לטבוע יותר מזהאני צריך בבקשה תמונה (לא ציור) של בחור שטובע בים, ומרים ידיים לעזרה.
תודה רבה ושבוע טוב!
אני צריך בבקשה תמונה (לא ציור) של בחור שטובע בים, ומרים ידיים לעזרה.
תודה רבה ושבוע טוב!
אני צריך בבקשה תמונה (לא ציור) של בחור שטובע בים, ומרים ידיים לעזרה.
תודה רבה ושבוע טוב!
לא נראה לי שקיימת אפשרות כזו..תודה על התמונה אני בכל זות מעדיף ווידויו
קריטי שהוא יהיה חרדי?מי יכולה לעזור לי? אני צריכה את זה די דחוף...
יופלה אפרסק? שרה X? איפה כל המוכשרות?
תמונות של סיטואציות חברתיות בקרב ילדים בני 5-8. בסגנון הדמויות שמופיעות שאתן מצליחות ליצור (לא ריאליסטיות)
1. ילד משחק לבד (למשל בקוביות, לגו וכו'... לא משנה) וסביבו עומדים ילדים
2. ילד מחזיק כדור ביד וילדים אחרים נמצאים לידו ומסתכלים עליו
3. ילד בוכה וילד אחר "כאילו" עובר לידו ורואים אותו חולף
4. ילד עומד ליד קבוצת ילדים שמשחקים ומסתכל עליהם
5. ילד מחלק ממתק לקבוצת ילדים שעומדים בשורה וילד לקראת סוף השורה נראה עצוב או נעלב
6. רואים ילד שנכנס לכיתה בה הרב מלמד. כל הילדים יושבים במקומות ומסתכלים על הילד שנכנס
7. שני ילדים או יותר משחקים ורואים ילד אחד עצוב או נעלב.
8. ילדה קטנה עצובה ובוכה. ילדה אחרת צוחקת ושמחה. שתי תמונות נפרדות
9. שתי קבוצות ילדים. אחת - צוחקת. שניה ליד הקבוצה הראשונה - מתווכחת. וילד אחר שניגש לרב ומסתכל עליו
10. ילד אחד בוכה וילד אחר שנמצא במרחק מהילד הבוכה ומסתכל עליו
11. ילד שמחזיק קופסת מתנה ומתוכה רואים מכונית או משחק (לא משנה) ורואים את פניו של הילד שאינו מרוצה
תודה רבה בהצלחה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: