אני לא בנטפרינטפרי??
אבל זה איתמר בן גביר שר...מאמינה שיפתחו
אני לא בנטפרינטפרי??
עכשיו?צריך בקובץ זיפ או ראר אחרת זה לא יפתח ללא בקשה
באיזו תוכנה ?משתפת בשיר שיצרתי בבינה מלאכותית
עשיתי את זה בטכניקה של מידול קולי
השר איתמר בן גביר שר שיבנה בית המקדש בבינה מלאכותית
www.youtube.com
האם מוגבל לשימוש בגרסה חינמית?יש את https://www.suno.ai/
חסום בנטפרי
מדריך לsuno יש פה
או פהSuno AI Chirp: ליצור שיר מטקסט בעברית בתוך דקה - תבּונה
מחפשים דרך ליצירת שירים מטקסט? Chirp של Suno AI יאפשר לכם לכתוב טקסט בעברית, לבחור סגנון ולקבל בתוך דקות שיר מושלםaimage.co.il
סונו (Suno) הוא מחולל מוזיקה שכותב, מלחין, מעבד ומג'נרט שיר בשניות | Let's AI בינה מלאכותית
Suno הוא מחולל מוזיקה מבוסס AI שיכול ליצור מוזיקה עבורכם בחינם! סוף סוף אפשר לקחת מילים ולהפוך אותן לשיר עם קול ומוזיקה עם תמיכה בעברית. היכנסו >letsai.co.il
הסתדרתי.האם מוגבל לשימוש בגרסה חינמית?
הוא מזייף ברמות היסטריות...העליתי כסרטון
גם באתרוג חסום.מה בעצם הבעיה שמונעת מנטפרי לפתוח את זה? ממש לא לעניין
מצטרף.יש קהל?
יש לי כמה שאלות לגבי suno, אשמח לתשובות מאלה שהתנסו ומבינים במה מדובר (@הספרן @נקודת מחשבה ואולי יש עוד...)
1. האם ניתן ליצור שיר עם קול של ילדים, וכיצד?
2. האם יש בעיה של זכויות יוצרים? כלומר, האם ניתן לשתף חופשי שירים שנוצרו בסנו?
3. האם מצאתם כלים כדוגמת נבל, אקורדיון, strings?
בכללי אשמח לפתוח נושא בו תהיה אפשרות להעלאת שירים ודיונים סביבם כולל החלק הכי מעניין של שיתוף תהליך היצירה ומתן טיפים, יש קהל?
איך מעלים שיר?כרגע חסום באתרוג וחבל - לא רואה סיבה לחסום - פניתי אליהם וטענו שנבדק ולא ניתן לפתוח...
אולי צריך כמה שיותר פניות...
נוסף שם אפשרות מדהימה! ניתן להעלות שיר עד 60 שניות ואז להמשיך עם מילים וסגנון שאתה בוחר... - ראיתי כמה תוצאות פשוט מדהים! יוצר את אותו הקול של הזמר
לגבי קול של ילדים ניסיתי כמה פעמים ליצור ולא נתן לי באמת קול של ילד, אבל אולי עכשיו בגרסה החדשה ניתן להעלות קול של ילד ואז להמשיך אותו...
ניתן לשתף אך כנראה לא למכור
לגבי שאר כלים, פשוט תכתבו בפרומפט...
תודה!! אפשר גם להעלות קול של מישהו שהשיר יהיה בקול הזה?בכפתור הצהוב למעלהצפה בקובץ המצורף 1696570
צריך בשביל זה מנוי בתשלום? ניסיתי ואני לא מצליחהבכפתור הצהוב למעלהצפה בקובץ המצורף 1696570
הוא דוגם את הקול וממשיך באותו קול אבל זה לא מושלםתודה!! אפשר גם להעלות קול של מישהו שהשיר יהיה בקול הזה?
העליתי שיר וזה נותן רק אופציה של PRO . זה אומר שזה בתשלום?הוא דוגם את הקול וממשיך באותו קול אבל זה לא מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: