יש איזה דרך ליצור?
בעיקרון ראתי שיש אפליקציות שיוצרים את זה תחפשיש איזה דרך ליצור?
חפרתי ולא מצאתי משהו שבאמת עובד (אנדרואיד על המחשב...)בעיקרון ראתי שיש אפליקציות שיוצרים את זה תחפש
פעם ראתי בפאלפון אני לא מכיר אישיתחפרתי ולא מצאתי משהו שבאמת עובד (אנדרואיד על המחשב...)
אפליקציות ליצירת מדבקות רגילות יש מאות....אני לא יודע על מונפשת, אבל תחפש בגוגל פליי 'יוצר מדבקות לווצאפ' ותוריד.
זה סטיקר או סתם הנפשה?
הקפצת ערב
הקפצת ערב
כל סטיקר הוא סתם הנפשה, הנפשה זה כל תמונת גיף מונפשת, יש אפשרות בווטסאפ להפוך אותה לסטיקר מונפש (וזה מה שאני רוצה לדעת בדיוק...)זה סטיקר או סתם הנפשה?
ואם כן איפה השתמשת?
בעיקרון זה הובי אא"כ יש לקוח שמבקש חתימה שלו בתור סטיקר - ואז עושים מזה מאני...שואלת מסקרנות
מבניית הגיפים האלו שאנשים מעבירים / מדבקות מונפשות
יש אפשרות לעשות גם מאני או שזה נטו הובי?
והקפצתי על הדרך
למי שיש גישה לוואצאפ, כנראה יש לו גם גישה למדריכים מתאימים.חפרתי ולא מצאתי משהו שבאמת עובד (אנדרואיד על המחשב...)
תודה אבל לא תמיד זה נכון...למי שיש גישה לוואצאפ, כנראה יש לו גם גישה למדריכים מתאימים.
נראה לי חיפוש ברשת (מקסימום באנגלית) יביא אינסוף תוצאות.
למי שיש גישה לוואצאפ, כנראה יש לו גם גישה למדריכים מתאימים.
נראה לי חיפוש ברשת (מקסימום באנגלית) יביא אינסוף תוצאות.
ממש לא נכוןתודה אבל לא תמיד זה נכון...
הסתדרתם? אשמח לדעת איך?תודה אבל לא תמיד זה נכון...
יש לי אנדרואיד על המחשב עם ווטסאפ ואין לי גישה לכל המדריכים המתאימים..................
ובחיפוש ברשת לא הביא לי אינסוף תוצאות
יש לך דרך למצוא?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: