איפה הבירות
משתמש חדש
אז מה זה מיים לאידוי?
גלצרין?
גלצרין?
אם אתה עדיין מכין נוזלהיי
לתועלת הרבים
קניתי לאחרונה כמות להכנה עצמית
את התמציות טעם קניתי מסיג
יש להם מחירים מדהימים וגם חומר מאוד איכותי!!סיג - CIG הרשת סיגריות אלקטרוניות בפריסה ארצית
חברת CIG יבואנית מובילה של סיגריות אלקטרוניות ואביזרים נלווים לסיגריה אלקטרונית בישראל מאז 2012. כתוצאה משיתוף פעולה עם היצרנים המובילים בתחום אנו מציעים מגוון רחב של הסיגריות האלקטרוניות המתקדמות ביותר כיום. כלל המוצרים נבדקים בקפידה על ידי צוות החברה וזמינים במלאי לאספקה מיידית.www.cig.co.il
מאוד ממליץ עליהם..
ואת הניקוטין קניתי מפה
זה חברה אמריקאית בקליפורניה.NicBase
nicbase.com
יש להם גם מחירים מדהימים ומשלוח מהיר עד הבית
---------------
חשוב מאוד לדעת!
למי שמשתמש הרבה
לי עולה כרגע פחות מחצי שקל בקבוק.!!!! (לא כולל הבקבוק)
הבקבוק עצמו עלה לי בסיג 2.5 ש"ח
אבל יש לי קישור מעלי אקספרס על בקבוקים יותר זולים
----
למי שצריך עזרה, אשמח לעזור בפרטי.
עשיתי עם תמצית טעם רגילה מחנות אפיה בהכשר בד" ץ יצא מעולהאשמח לדעת לגבי החומרים הנ"ל האם זה כשר בעיקר לחומרי הטעם וריח ואיפה אפשר להשיג כאלו כשרים
השאלה מאיפה אתה קונהאשמח לדעת לגבי החומרים הנ"ל האם זה כשר בעיקר לחומרי הטעם וריח ואיפה אפשר להשיג כאלו כשרים
יש לך בקבוקים וניקוטין?ראיתי את הסרטון אני מתכוון למתכונים וטיפים לטעמים ושילובים וכן איך עושים אייס בייצור ביתי אשמח אם מישהו יכול לעזור בנידון..
כן, בקבוקים מאלי אקספרס הזמנתי וניקוטין ראיתי שיש בקישור למעלה אגב,אם יש לך משהו מענייןבנידון אשמח לשמוע, אני יותר מעוניין במתכונים לטעמים ושילובים נחמדים שאנשים התנסו או יש להם מרשם למתכונים כאלו ואחריםיש לך בקבוקים וניקוטין?
לא יודע עד כמה אפשר לשחק, בעיקרון זה תלוי פשוט כמה תמצית טעם תשים ומאיזה סוג. באייסמוק אמרו לי שהם מביאים תמציות מיוחדות מחו"ל ולכן זה רק חת"ס ולא כמו התמציות בארץ שהם בהכשר בד"ץ, מעניין לדעת מאיפה הם קוניםכן, בקבוקים מאלי אקספרס הזמנתי וניקוטין ראיתי שיש בקישור למעלה אגב,אם יש לך משהו מענייןבנידון אשמח לשמוע, אני יותר מעוניין במתכונים לטעמים ושילובים נחמדים שאנשים התנסו או יש להם מרשם למתכונים כאלו ואחרים
בסיג אפשר לקנות גם חומרי תוספת כמו קרח ושמנת וכו'איך עושים אייס זה מעניין מאוד ראיתי בדרופ שופ עוד הרבה אופציות להוספה כגון חלב ועוד כל מיני דברים אבל לא כולם מודעים לתוספות האלה
שמתי בלי יצא טעם רגיל (באייסמוק לא שמים)מתלבט מאוד האם כדאי לשים מים (מזוקקים), ייתכן שזה גורם לבחילות
בכל המתכונים שביררתי הבנתי שכולם שמים 10% מים מזוקקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: