עורכת קליפים
משתמש פעיל
מה היה הפיגוע בראשון?
לא רואים את התגובה שלך משום מה...הכל איקסיםמבינה אותך לגמרי. רק העלתי נקודה למחשבה.
היה פיגוע בחולוןמה היה הפיגוע בראשון?
היה פיגוע דקירה בחולון ב3 זירות שונותמה היה הפיגוע בראשון?
חבל. כדאי לצאת מזה ומהר כי אלו החיים במדינה הזאת.אני לא הייתי יוצאת..
לא בדיוק.חבל. כדאי לצאת מזה ומהר כי אלו החיים במדינה הזאת.
אנחנו מעודכנים.רק לי היה הזוי לשמוע שיש אלפי ישראלים שתקועים עכשיו בחו''ל בגלל ביטולי הטיסות
אנשים עד כדי כך לא מודעים למצב הבטחוני?
בכללי, לא הייתי יוצאת כי אילו ימים קשים ודוחה לאחרי ט' באב.
כן, אבל אפשר להתחיל מאיום מאיראן ולהגיע בסוף לחשש לחצות כבישלא בדיוק.
עכשיו זה משהו אחר,
לא כל השנה יש איומי השמדה מאיראן...
כן, אבל אפשר להתחיל מאיום מאיראן ולהגיע בסוף לחשש לחצות כביש
ממש כך, נכון להיום הסיכויים שטיל יפגע בך הם קרוב לסיכויים של פגיעת משאית חולפת, ואפילו יותר.(אם מחשבנים את הקמ"ר של ישראל בנוסף לכיפת ברזל ובנוסף לזה שהם לא מכוונים על מטרות אזרחיות ביחס למיקום שלך על הקרע,
זה נראה לי פשוט חישוב לא רלונטי.ממש כך, נכון להיום הסיכויים שטיל יפגע בך הם קרוב לסיכויים של פגיעת משאית חולפת, ואפילו יותר.(אם מחשבנים את הקמ"ר של ישראל בנוסף לכיפת ברזל ובנוסף לזה שהם לא מכוונים על מטרות אזרחיות ביחס למיקום שלך על הקרע,
וכמות הטילים ביחס למספר אזרחי מדינת ישראל, מול מעבר חציה שבו ביחס לקמ"ר ולכמות המשאיות שחולפות ופוגעות משום מה דווקא במטרות אזרחיות זה פחות או יותר אותם סיכויים ואפילו יותר. כמובן אני מדבר סטטיסטית.)
זה סתם עניין רגשי. מה זה 'נקודה'? זה לא טענה.זה נראה לי פשוט חישוב לא רלונטי.
ברגע שהמדינה מאוימת בהתקפת טילים אדירה לא יוצאים לים. נקודה.
לא משנה פה הסתברויות.
אבל כל אחד מה שנראה לו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: