נומנום

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש לך אולי קישור?
כי לפי מה שאני מצאתי זה 150 שח לסועד...
שזה כבר לא כל כך זול
זה נגמר כבר... היה בחורף עד ל30 למרץ. אני יודעת שעכשיו יש איזה משהו בחצר של המלון של פסטיבל אוכל ירושלמי לפי מה שראיתי המחיר 127 ש"ח לאדם אבל לא הייתי שם.
אני הייתי בחורף במרקים ושילמתי 89 ש"ח

נומנום

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אגב לכל מחפשי הצימרים היינו לפני כמה ימים בהר שמואל בשלווה בהר ונהנינו מאד! יש בריכה ענקית סאונה רטובה ויבשה הם נותנים שתיה קלה והמקום מאד יפה ומעוצב.

נערך לאחרונה ב:

סטנדר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אגב לכל מחפשי הצימרים היינו לפני כמה ימים בהר שמואל בשלווה בהר ונהנינו מאד! יש בריכה ענקית סאונה רטובה ויבשה הם נותנים שתיה קלה והמקום מאד יפה ומעוצב.

הייתם שם? ממליצים?
המקום דתי? מתאים לשבת?

חי טוב

משתמש פעיל
טרקטרוני כלנית אבל הייתי שם לפני שלש שבועות ואמרו לי שא"א לנהוג בלי רישיון וגם צריך להביא את הרישיון
אבל יש להם נראה לי טרקטורון חשמלי גם לכאלה בלי רישיון
תוכל לחפש בגוגל טרקטורני כלנית
לא כדאי הם לא בני ישוב רגילים.
הם סיפרו לי איך אחד שעשה להם נזק ל'כלי' הם לא נתנו לו לצאת עד שהוא משלם בהעברה 20000 ש"ח.
נבהלתי שהייתי שם.
חוץ מזה צריך ליסוע מאוד לאט עם המדריך. לא היה לי רשיון בזמנו, אז לא היתה לי ברירה, מי שיש לו רשיון לא צריך דוקא אותם.

נומנום

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הייתם שם? ממליצים?
המקום דתי? מתאים לשבת?
היינו שם כן, ממליצים מאד!
בעלי המקום חרדים.
לגבי שבת המקום בנוי כחלל גדול שבו יש את הבריכה ולידה(מעבר לגדר שקופה כן) יש שולחן אוכל גדול כורסאות ובהמשך יש מטבחון. בתחילת החלל היה סאונה רטובה ויש חדר עם סאונה יבשה וחדר שינה עם דלת. לי פחות נראה מתאים ונוח לאכול סעודות שבת בחלל שיש בו בריכה והכל אבל לשיקולכם. (אם עושים שם שבת אני יודעת שהם נותנים פלטה ויש שם מקרר וכיור ומה שצריך.)

רוצה ד' בעמו

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
יש ברמות את מה שכתבתי בתחילת הפורום וזה 800 שח ל8שעות בלילה מינמום וכל שעה נוספת זה עוד 100 שח מקסימום 12 שעות אבל אני חושב שזה באמת שווה את היציאה זה פשוט מקום בליגה וברמה גבוהה

פרטים/תמונות /קישור?....
מה השם של המקום? תמונות? פרטים וכו'

שין אלף

משתמש צעיר
אגב לגבי יציאות בלי בריכה ספא וכו, יש את יער הקקאו שעושים סדנאות שוקולד (נמצא בתלפיות רבנות מהדרין חלב ישראל) יש את כד וחומר בירושלים (צביעה של כלים נשמע מוזר אבל זה כיף ברמות!) יש את מסעדת אמא בקרית ענבים שזה צמוד לירושלים בשרי הרב רובין רמה גבוהה ואווירה מהממת. ויש את הדברים הרגילים כמו באולינג קארטינג וכל מיני מסעדות נחמדות
יער הקקאו הסדנא היא לזוג או שזה קבוצות? וכמה עולה?

האושר של החיים

משתמש צעיר
טרקטרוני כלנית אבל הייתי שם לפני שלש שבועות ואמרו לי שא"א לנהוג בלי רישיון וגם צריך להביא את הרישיון
אבל יש להם נראה לי טרקטורון חשמלי גם לכאלה בלי רישיון
תוכל לחפש בגוגל טרקטורני כלנית
היינו שם לפני שלושה שבועות כזוג, בטלפון אומרים שצריך רשיון בשביל התקן, בפועל הגנו בעלי עם רשיון - אני לא ונתנו לי לנהוג מעולה. נהנינו מאוד מאוד!!! שווה כל שקל
מעולה יש לנו רשיון תודה

לא כדאי הם לא בני ישוב רגילים.
הם סיפרו לי איך אחד שעשה להם נזק ל'כלי' הם לא נתנו לו לצאת עד שהוא משלם בהעברה 20000 ש"ח.
נבהלתי שהייתי שם.
חוץ מזה צריך ליסוע מאוד לאט עם המדריך. לא היה לי רשיון בזמנו, אז לא היתה לי ברירה, מי שיש לו רשיון לא צריך דוקא אותם.
היינו שם, נהנינו ע הגג
היו שם רובם חרדים...
המסלול שלהם עם נוף משגע
מדריך נחמד ואמין
היה מושלם
ממליצים מאוד!!!

**Moko**

משתמש מקצוען
אני ממליצה בחום על צימר רוז גרדן במושב שזור , כמובן לא בתקופה הנוכחית המלאה באזעקות לצערנו ..
בתקווה שתסתיים במהרה.
מקום מאוד מושקע יש שם 3 צימרים בהפרדה מלאה ולכל צימר יש ג'קוזי בפנים ובריכה בחוץ , הבעלים הוא חצי דתי ויש לו בן חרדי שעזר לו לתת למקום אוירה שמורה מאוד - הגדרות שמפרידים בין הבריכות אטומים לגמרי והנוף הוא שלכם בלבד..
היחס מאוד נעים והמקום נקי בהחלט.
מקום רחב ידיים , אפשר להתרשם בתמונות - כל מי שהגיע אמר שזה הרבה יותר מיוחד במציאות.. אוירה באמת קסומה
מאחלת שנוכל לנפוש ברוגע כמה שיותר בקרוב ..!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה