שמואל המלך
משתמש פעיל
ברוך ד'ציפורי בכפר תפוס להמון שבועות קדימה
תגיד תודה!!!!!
ברוך ד'ציפורי בכפר תפוס להמון שבועות קדימה
זה נגמר כבר... היה בחורף עד ל30 למרץ. אני יודעת שעכשיו יש איזה משהו בחצר של המלון של פסטיבל אוכל ירושלמי לפי מה שראיתי המחיר 127 ש"ח לאדם אבל לא הייתי שם.יש לך אולי קישור?
כי לפי מה שאני מצאתי זה 150 שח לסועד...
שזה כבר לא כל כך זול
תיקנתיקישור לא תקין
הקישור זה לא בהר שמואלאגב לכל מחפשי הצימרים היינו לפני כמה ימים בהר שמואל בשלווה בהר ונהנינו מאד! יש בריכה ענקית סאונה רטובה ויבשה הם נותנים שתיה קלה והמקום מאד יפה ומעוצב.
הר שמואל זה שכונה ששייכת לגבעת זאב אבל היא נפרדת ממנה... הכניסה אליה היא נפרדת וזה תכלס מקום בפני עצמוהקישור זה לא בהר שמואל
זה בגבעת זאב
הייתם שם? ממליצים?אגב לכל מחפשי הצימרים היינו לפני כמה ימים בהר שמואל בשלווה בהר ונהנינו מאד! יש בריכה ענקית סאונה רטובה ויבשה הם נותנים שתיה קלה והמקום מאד יפה ומעוצב.
בריכה פרטית בירושלים - שלווה בהר ירושלים - ספא נט- אתר הספא והבריכות של הציבור החרדי
בריכה פרטית בירושלים, ומתחם ספא מפנק..הכולל..בריכה פרטית ענקית, מחוממת סאונה רטובה..סאונה יבשה..שתיה בשפע..כיבוד..וסוויטה מפוארת..spant.co.il
לא כדאי הם לא בני ישוב רגילים.טרקטרוני כלנית אבל הייתי שם לפני שלש שבועות ואמרו לי שא"א לנהוג בלי רישיון וגם צריך להביא את הרישיון
אבל יש להם נראה לי טרקטורון חשמלי גם לכאלה בלי רישיון
תוכל לחפש בגוגל טרקטורני כלנית
היינו שם כן, ממליצים מאד!הייתם שם? ממליצים?
המקום דתי? מתאים לשבת?
מה הכשרות?זה נגמר כבר... היה בחורף עד ל30 למרץ. אני יודעת שעכשיו יש איזה משהו בחצר של המלון של פסטיבל אוכל ירושלמי לפי מה שראיתי המחיר 127 ש"ח לאדם אבל לא הייתי שם.
אני הייתי בחורף במרקים ושילמתי 89 ש"ח
יש ברמות את מה שכתבתי בתחילת הפורום וזה 800 שח ל8שעות בלילה מינמום וכל שעה נוספת זה עוד 100 שח מקסימום 12 שעות אבל אני חושב שזה באמת שווה את היציאה זה פשוט מקום בליגה וברמה גבוהה
מה השם של המקום? תמונות? פרטים וכו'פרטים/תמונות /קישור?....
יער הקקאו הסדנא היא לזוג או שזה קבוצות? וכמה עולה?אגב לגבי יציאות בלי בריכה ספא וכו, יש את יער הקקאו שעושים סדנאות שוקולד (נמצא בתלפיות רבנות מהדרין חלב ישראל) יש את כד וחומר בירושלים (צביעה של כלים נשמע מוזר אבל זה כיף ברמות!) יש את מסעדת אמא בקרית ענבים שזה צמוד לירושלים בשרי הרב רובין רמה גבוהה ואווירה מהממת. ויש את הדברים הרגילים כמו באולינג קארטינג וכל מיני מסעדות נחמדות
אני הייתי בקבוצה, יודעת שאפשר גם להגיע זוגות אבל בתוך סדנא, (יש שעות שיש סדנאות מרוכזות ואפשר להגיע)יער הקקאו הסדנא היא לזוג או שזה קבוצות? וכמה עולה?
למי שמעוניין,מה השם של המקום? תמונות? פרטים וכו'
אני רוצה YC180280שטורדל וכו'למי שמעוניין,
יש לי שם זיכוי שאני מוכרת בהנחה ש 120 ש"ח
היינו שם לפני שלושה שבועות כזוג, בטלפון אומרים שצריך רשיון בשביל התקן, בפועל הגנו בעלי עם רשיון - אני לא ונתנו לי לנהוג מעולה. נהנינו מאוד מאוד!!! שווה כל שקלטרקטרוני כלנית אבל הייתי שם לפני שלש שבועות ואמרו לי שא"א לנהוג בלי רישיון וגם צריך להביא את הרישיון
אבל יש להם נראה לי טרקטורון חשמלי גם לכאלה בלי רישיון
תוכל לחפש בגוגל טרקטורני כלנית
מעולה יש לנו רשיון תודה
היינו שם, נהנינו ע הגגלא כדאי הם לא בני ישוב רגילים.
הם סיפרו לי איך אחד שעשה להם נזק ל'כלי' הם לא נתנו לו לצאת עד שהוא משלם בהעברה 20000 ש"ח.
נבהלתי שהייתי שם.
חוץ מזה צריך ליסוע מאוד לאט עם המדריך. לא היה לי רשיון בזמנו, אז לא היתה לי ברירה, מי שיש לו רשיון לא צריך דוקא אותם.
הבעיה שא"א לדעתאני חושבת שצריך ללכת למקום ששמעתם המלצות שהבן אדם שם אמין.
מי ששם מצלמות נסתרות ולא מוכן להגיד את זה, בד"כ זה מתבטא בעוד כמה דברים. לדעתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: