יש את אהרל'ה ויינטרוב ממש יפהאשמח לקבל הקלטה של ר' בורך מרדכי אזרחי מספר את הסיפור ''יצחק אלחנן שמאלה''
לא קשורבויקיפדיה שולחים לכאן לצפות בשיחה זו
חסום לי מי יכול להוריד?'סלקום' עוזבת את 'מקאן' - בחדרי חרדים
רעידת אדמה במשרדי הפרסום החרדיים: התקציב של חברת 'סלקום' עובר ממשרד 'מקאן מגזרים' ל'בולטון פוטנציאל'. מקאן הפסידו את סלקום גם במגזר הערביwww.bhol.co.il
חחח, בטח לא שמעת את רב"מ.יש את אהרל'ה ויינטרוב ממש יפה
אני צריך דחוף את יצחק אלחנן של ארהלה ווינטרוב יש למישהו? אני מאד יישמח.
הוסר..
יש כקובץ לחסומים?יש את ר' ברוך מרדכי בבין הזמנים אב שנה שעברה בכיכר ספרא
שידור חוזר: הגרב"מ אזרחי מספר את הסיפור של "יצחק אלחנן שמאלה" • צפו; | המחדש
שיאו של המעמד יהיה במשא החיזוק הנודע של הגאון רבי ברוך מרדכי אזרחי, המעורר הדים רבים בכל שנה עם הסיפור המיוחד "יצחק אלחנן שמאלה" אותו נוהג הגרב"מ לספר למעלה מארבעים שנהhm-news.co.il
הוסר..
האם יש מישו שיש לו בקובץ להורדה??
יש כקובץ לחסומים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: