איך מתחפשים?יצאתי מהמיטה
פיג'מה, שיער מבולגן, דובי מרוט, שמיכה על הכתף ומסיכת עיניים תלויה על הצוואר. אם רוצים אפשר גם כדורי שינה.איך מתחפשים?
צריך אומץ קצת ללבוש פיגימה (גם בפורים)פיג'מה, שיער מבולגן, דובי מרוט, שמיכה על הכתף ומסיכת עיניים תלויה על הצוואר. אם רוצים אפשר גם כדורי שינה.
להתחפש למנקה יותר טוב?!צריך אומץ קצת ללבוש פיגימה (גם בפורים)
לא יודע למה בעיני פיגימה זה משהו אישי וביתילהתחפש למנקה יותר טוב?!
לכל התחפושות צריך אומץ. למה איזה ילדה התחתנה בפתע פתאום, ומי הפכה לסינית בין לילה?.
חחח
מובן מאליו. המתחפשת יכולה לקנות פיג'מה חדשה ועדכנית לצורך התחפושת...לא יודע למה בעיני פיגימה זה משהו אישי וביתי
חח לא בגלל הפיגמה הישנהמובן מאליו. המתחפשת יכולה לקנות פיג'מה חדשה ועדכנית לצורך התחפושת...
אכן.חח לא בגלל הפיגמה הישנה
ובמחשבה שניה אני חושב
שזה פשוט ענין של טעם וריח
ככה זה מצטייר לי אישי בראש
חשבתי שאצל כולם זה מצטייר ככה
אז אני רואה שטעיתי פשוט
בדרך כלל זה גם לא בגד שהיינו יוצאים מהבית איתו מבחינת צניעותלא יודע למה בעיני פיגימה זה משהו אישי וביתי
יש לך תמונה מה לשים על הגב?לא, אבל זה לא מסובך.
אפשר להתחפש למשוגע/מטורף ועל הגב לכתוב: "יצאתי מדעתי, תכף אשוב".
לפני שנייים, אני התחפשתי לתחפושת אחרת לגמרי, אבל הייתי בה סוג של עם פיג'ימה...צריך אומץ קצת ללבוש פיגימה (גם בפורים)
חחחחיצא לי הרוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: