אתם מתכונים שכול הקבצים שלכם נהפכו לקיצורי דרך זה וירוסהפיכת קבצים רבים (מאות תמונות) שהם קיצורי דרך לקבצים רגלים
מבלי לחפש שם שם בנפרד
תודה
וכול אחד נימצה במקום אחר כי אם לא אפשר לעשות פתח מיקום קובץלא התמונות בכוונה קיצורי דרך-כך בחרתי את התמונות- כדי שלא יהיה כפול
עכשיו יש צורך בתקיה עם התמונות עצמן
מה עושים??
אין לי מידע מדויקהתיקיות מסודרות ומקוטלגות, ידוע לי איך להגיע לכל תמונה כמובן
השאלה האם ניתן לתת הוראה גורפת למציאת כל התמונות, מבלי לשבת לחפש 1 1
@echo off
pushd %~dp0
chcp 1255 >nul
if not exist Orig_Files mkdir Orig_Files
for /f "tokens=*" %%a in ('dir /b *.lnk') do call :copy_source_file "%%~fa"
pause
exit
:copy_source_file
set "shortcut=%~1"
for /f "delims== tokens=2" %%b in ('wmic path win32_shortcutfile where "name='%shortcut:\=\\%'" get target /value') do (
set "source=%%b"
)
copy "%source%" Orig_Files
goto :eof
לא כל כך הבנתי איך אני מניחה את הקוד בתיקיה?זה הקוד לקובץ CMD,
שומרים קובץ טקסט עם סיומת bat או cmd בתיקייה הרצויהלא כל כך הבנתי איך אני מניחה את הקוד בתיקיה?
תודה!
הנ"ל לא קשור בכלל לזה, מה שאתם צריכים זה את זהאם זה נהיה לי מוירוס על כל האון. קי. יש מה לעשות?
כדאי בכל מקרה להשתמש גם בהנ"ל, לפעמים נשארים שאריותהסתדרתי. היה לי קובץ FIX וזה סידר לי את הוירוס.
תודה! הכנסתי קובץ מסמך טקסט CMDזה הקוד לקובץ CMD, להניח בתיקייה עם הקיצורי-דרך, ולהפעיל, יווצר תת תיקייה בשם Orig_Files ובו העתק של כל הקבצים המקוריים
קוד:@echo off pushd %~dp0 chcp 1255 >nul if not exist Orig_Files mkdir Orig_Files for /f "tokens=*" %%a in ('dir /b *.lnk') do call :copy_source_file "%%~fa" pause exit :copy_source_file set "shortcut=%~1" for /f "delims== tokens=2" %%b in ('wmic path win32_shortcutfile where "name='%shortcut:\=\\%'" get target /value') do ( set "source=%%b" ) copy "%source%" Orig_Files goto :eof
חילצתי והפעלתי בתיקית תמונות קיצורי דרך- אכן נוצרה תקיית Orig_Files- אך ריקהמצרף את הקובץ, חלצו והפעילו. החלון לא אמור ליסגר מעצמו, ואם יש שגיאה זה אמור ליראות.
אם בכל אופן לא עובד, בעז"ה נמצא פיתרון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: