דרוש מידע יעוץ פנסיוני בסמינרים

רצון

משתמש צעיר
מנסיון אישי:
א. החומר הלימודי אכן אינו מורכב בצורה יוצאת דופן, כמובן בהנחה שמקום הלימודים הוא כזה היודע את המלאכה ולא מנסה לחסוך במורות וחומרי לימוד.
ב. 4 המבחנים הראשונים קשים. 2 המבחנים האחרונים קשים מאד. יהיו שיאמרו בלתי עבירים, ואני מדברת רק על השנתיים האחרונות, כל מה שהיה לפני כן לא רלוונטי כלל כי הרשות לני"ע הקטינה עד מאד את אחוזי מעבר. ברמה שבמבחן האחרון בגמר פנסיוני (מה2 האחרונים) היו אחוזי מעבר בודדים ממש כ5%... למרות שבעיון בחומר הוא לא מאד מורכב, אלא המבחן עצמו בנוי בצורה כזו שמקשה מאד על המעבר.
ג. ענין העבודה:
1.משווקת פנסיונית חרדית היא אחד המקצועות המבוקשים היום על ידי חברות הביטוח, ברמה כזו שהן בהחלט מוכנות להתגמש בענין השעות. העבודה יכולה להיות טלפונית- שאז אין את בעית הפגישות מול גברים, או פרונטלית- המצריכה רשיון נהיגה.
שכר ממוצע לאחר כחצי שנת עבודה ( כמובן מדברת בהנחת כישורי מכירה ותקשורת) כ30,000 שח.
2. סוכנת ביטוח עצמאית: אין פה מידה מדויקת של שכר, כי זה תלוי בהמון פרמטרים כמו מספר שעות העבודה, צורת המכירות (חמות, קרות) ועוד. אבל אתן דוגמא אחת שאני יודעת שהיא נכונה: אישה העובדת כ6 שעות ביום, לידים קרים- כלומר ללא עלויות של רכישת הלידים או עלויות פרסום, מגיעה בקלות לכ3000 שח מכירות בחודש, שהם משכורת של כ17000 שח עמלת היקף ועוד 300 שח מצטבר בכל חודש, ולאחר שנה- 3600. את החשבון תוכלו להמשיך לבד.
3. ישנן גם עבודות בסוכניות ביטוח המצריכות רישיון כמו משקף ועוד שהן כמובן עבודות שכיר עם משכורת של כ10,000 ומעלה.

מאחלת הצלחה בכל אשר תחליטו, והעיקר ברכה משמים!

zahav1

משתמש מקצוען
א. ממליצה על לימודים באורין שפלטר (בעבר היו להם שלוחות לחרדיות, לא יודעת מה קורה היום) לצערי הרב , יש מקומות חרדים שמנצלים את חוסר המודעות, וגם מחייבים בקורס הכנה במתמטיקה וכו'.שכמובן עולה עוד סכום ולוקח עוד זמן. מלבד זאת, על פי מה שידוע לי המקומות החרדים דורשים עלות גבוהה יותר, והתמורה נמוכה בהרבה.
ב. המבחנים אכן קשים מאד , ויש לקחת את זה בחשבון ולבוא מוכנים לכך.
ג.בשוק יש עבודה רבה , גם לנשים חרדיות ובשעות מתאימות. אולם לא הייתי ממליצה למי שלא עסקה בתחום ורק עברה את המבחנים להתחיל לעבוד מיד בתחום היעוץ/מכירה/שיווק. המבחנים לא באמת מלמדים את הפרקטיקה המעשית, ולכן עדיף לפני זה לעבוד בחברות ביטוח/ סוכנויות בתפקיד שרות אשר מקנה יותר ידע מעשי.

cd123

משתמש פעיל
D I G I T A L
בסופו של יום צריך לדעת שאין מקצוע רווי או לא רווי אלא יש אנשים מוצלחים מאד וישנם שפחות לא משנה מה תהיי/ה אם תהיי מוצלחת יקחו אותך ותרוויחי יפה מאד ואם לא אז תהייי עוד אחת מני רבות.... ומכיון שכך אין צורך לבדוק במה רווי ובמה לא אלא במה את יכולה להיות הכי מוצלחת, ולכל אדם נתן הקב"ה את היכולות שלו.
בהצלחה
לא מסכימה שלוקחים דווקא מוצלחים והם מרוויחים יותר.
מכירה אנשים מאד מוצלחים שהתמחו בתחום שהכי מתאים להם, ויכלו להצליח מאד, ולבסוף כשיצאו לשוק העבודה הוא היה בשפל ולא הצליחו להסתדר ונאלצו לעזוב את התחום (כי בתכנות לדוגמא זה או שאתה אם נסיון או שאתה בתקופה של ביקוש ושאתה טרי ממש)
לעומת כאלו שיודעות להחצין את עצמן עם כשרונות בינוניות ומטה ומתקבלות בשניה ומרוויחות הרבה.

נערך לאחרונה ב:

rabshi

משתמש רשום
@אוריגמי

דרך אגב, יש גם גמחים כאלו- אני אישית פניתי לאקטואר שעונה לשאלות בחינם, בלי האינטרסים של הסוכן ביטוח. וכך יכולתי להחליט מה הכי משתלם לי- סוג הביטוח ואצל איזה סוכן וחברה.
אם העובד רוצה- יש פתרונות לחוסר ידע.

אשמח לקבל פרטים על גמח או יועץ כזה.

תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה