לא מסכימה שלוקחים דווקא מוצלחים והם מרוויחים יותר.בסופו של יום צריך לדעת שאין מקצוע רווי או לא רווי אלא יש אנשים מוצלחים מאד וישנם שפחות לא משנה מה תהיי/ה אם תהיי מוצלחת יקחו אותך ותרוויחי יפה מאד ואם לא אז תהייי עוד אחת מני רבות.... ומכיון שכך אין צורך לבדוק במה רווי ובמה לא אלא במה את יכולה להיות הכי מוצלחת, ולכל אדם נתן הקב"ה את היכולות שלו.
בהצלחה
דרך אגב, יש גם גמחים כאלו- אני אישית פניתי לאקטואר שעונה לשאלות בחינם, בלי האינטרסים של הסוכן ביטוח. וכך יכולתי להחליט מה הכי משתלם לי- סוג הביטוח ואצל איזה סוכן וחברה.
אם העובד רוצה- יש פתרונות לחוסר ידע.
מצאתי במדריך החרדי, אין לי איך לחפש עכשיו.אשמח לקבל פרטים על גמח או יועץ כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: