לדעתי הבעיה היא לא מחסור ביועצים אלא שהעובדים לא פונים אליהם.לדעתי מאוד! רוב העובדים לא יודעים מאומה על פוליסת הפנסיה שלהם.
יפה אמרתסליחה מראש על הסטיה מהנושא:
לדעתי הבעיה היא לא מחסור ביועצים אלא שהעובדים לא פונים אליהם.
דרך אגב, יש גם גמחים כאלו- אני אישית פניתי לאקטואר שעונה לשאלות בחינם, בלי האינטרסים של הסוכן ביטוח. וכך יכולתי להחליט מה הכי משתלם לי- סוג הביטוח ואצל איזה סוכן וחברה.
אם העובד רוצה- יש פתרונות לחוסר ידע.
ממש תודה על האשכול!
אני גם מבררת על המקצוע הזה, ואני רוצה לברר האם ידוע למשהו מה בערך המשכורת בכזאת עבודה? (אני מדברת לא על עצמאית...)
האם המשכורת נוטה יותר למזכירות וכד' או שזה משכורת יותר יפה?
תודה!!
בשנים האחרונות ישנו מסלול לימודים חדש בסמינרים בשם "ייעוץ פנסיוני"
נשמח לקבל פרטים:
תודה מראש.
- מה העבודה ביום יום?
- האם זהו מקצוע דרוש? (= יש עבודה)
- האם זה מקצוע נחשב?
אולי סוכני הביטוח יהיו מיותרים, אבל יועצי הביטוח יהיו מאד נצרכים! כי רק הם יהיו באמת סובייקטיבייםאם סוכני הביטוח יהיו מיותרים כי הכל הופך ממוחשב ורובוטי
בציבור החרדי בגדול אחוזי המעבר יפים מאד בכל הסמינרים, כמובן יותר מהציבור הכללי אבל המבחנים הם בהחלט לא קלים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: