באופן כללי בלי קשר לידייםארגז כלי עבודה (למי שיש ידיים ואוהב את זה) , אפשר להכניס בתוכו כלים, עוגה , ממתקים, ארוחה- שימושי מאד!!!
למה זוצי"ם??אני כבר מזמן יצאתי מההגדרה הזו, וזה עדיין משמש אותנו מאז הפגישה האחרונה נון סטופ (חשוב לקנות את ההכי גדול שיש ואיכותי!! כי מטבע הדברים זה הולך ומתמלא עם השנים).באופן כללי בלי קשר לידיים
זה שימושי מאד מאד בבית של זוצי''ם
מה זה?להתכתבות בתקופת ה"ברוגז"
כמה בערך עולה כזה דברארגז כלי עבודה (למי שיש ידיים ואוהב את זה) , אפשר להכניס בתוכו כלים, עוגה , ממתקים, ארוחה- שימושי מאד!!!
זוכרת כמה עלה לך הארגז כולל התכולה?ארגז כלי עבודה עולה בסביבות 50-100 שקל, וכלי עבודה את קונה בהתאם לתקציב שלך - את יכולה למלא גם ברגים ודיבלים וכו', או לקנות מברגה חשמלית, ממליצה לך לקנות בעזרת אח שלך או אבא שלך שמן הסתם מבין קצת בכלי עבודה וידע להגיד לך מה איכותי וטוב,
אגב, אני גם נתתי ארגז מלא בכלי עבודה, ובעלי לא מפסיק להודות לי על זה.
אני ממש השקעתי עם תכולה קומפלט כולל מברגה עלה לי משהו בסביבות 1500 ש"ח, (אפשר תמיד פחות דברים בזול יותר.)זוכרת כמה עלה לך הארגז כולל התכולה?
חזקקקקק!!!אם יש לך חשבון בנק
אפשר לתת ארנק ובפנים צ'ק פתוח כאילו הכל עובר אליו.
איזה מתנה שולחים, לרגל מלאת לו עשור, לכזה אשכול?פותחת האשכול עוד מעט חוגגת עשור..
גדוללל!!!מנעול, כנראה
בלי הקדשה אפילו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: