יעוץ: מה נותנים מתנה לחתן בפגישה האחרונה??

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ארגז כלי עבודה (למי שיש ידיים ואוהב את זה) , אפשר להכניס בתוכו כלים, עוגה , ממתקים, ארוחה- שימושי מאד!!!

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
באופן כללי בלי קשר לידיים
זה שימושי מאד מאד בבית של זוצי''ם
למה זוצי"ם??אני כבר מזמן יצאתי מההגדרה הזו, וזה עדיין משמש אותנו מאז הפגישה האחרונה נון סטופ (חשוב לקנות את ההכי גדול שיש ואיכותי!! כי מטבע הדברים זה הולך ומתמלא עם השנים).

צילי ריקי

משתמש רשום
D I G I T A L
עוד רעיון חמוד עם כוס מעוצבת לספירת הימים עד החתונה-
כוס ממולא בשוקולדים בצורת לב כמספר הימים שנשארו עד החתונה
ועל הכוס כתוב מעוצב עם תמונה (אפשר להדפיס בכל פוטו)
"כשהשוקולד יגמר הכוס תישבר...."

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
הרעיון הזה אולי מוכר אבל צריך לזכור שמה שהכלות מכירות החתנים לא בהכרח מכירים ובשבילם הוא הכי מושלם בעולם!
זה בעצם לא מתנה אחת אלא שבע מתנות קטנות לכל יום,אני מקווה שאני זוכרת את כולן
1. לשכפל את המפתח של הדירה עם מחזיק מפתחות "מחכה לך בבית"
2. נעלי קרוקס / או נעלי בית אחרות, שמתי לבעלי רק נעל אחת, וכתבתי "הזוג מחכה בבית"
3. כוס עם שוקולדים - כהשוקולד יגמר הכוס תשבר
4. ספציפית אצלי ידעתי שבעלי מאוד אוהב נס קפה בטעם וניל, אז קניתי נס קפה ועל המכסה הדבקתי מדבקה "יש נס, ויש קפה אבל הנס שלנו הכי יפה" , עם סוכריות בטעם קפה
5. ספר תחינות לחתנים עם הרבה מדרשים על יום החופה, תפילות וכ' ( יפה נוף 30 ש"ח)
6. יום לפני, ק"ש שעל המיטה עם כריכת עור עם כיתוב "אל תשכח לישון מוקדם"
7. ביום החתונה מחזיק מפתחות "איתך בהתרגשות בתפילה ובשמחה" עם מכתב מרגש

כמובן שאפשר להוסיף ולשנות כיד הדמיון הטובה!

המון הצלחה וסיעתא דשמיא והרבה מזל טוב :)

llea

משתמש חדש
יש למישו רעיון למתנה משו שקשור לחוזק...

ללושקה

משתמש מקצוען
ארגז כלי עבודה עולה בסביבות 50-100 שקל, וכלי עבודה את קונה בהתאם לתקציב שלך - את יכולה למלא גם ברגים ודיבלים וכו', או לקנות מברגה חשמלית, ממליצה לך לקנות בעזרת אח שלך או אבא שלך שמן הסתם מבין קצת בכלי עבודה וידע להגיד לך מה איכותי וטוב,
אגב, אני גם נתתי ארגז מלא בכלי עבודה, ובעלי לא מפסיק להודות לי על זה.

אפשר לקנות גם ארנק לכרטיסים secrid, מיועד לגברים שלא אוהבים ארנקים גדולים, כך שזה קומפקטי מאד.
כזה:
67ac28b73ac2db313aff69e01bbbc35c.jpg
d0e85ab6afd126e26592db8a444a5bc3.jpg
d7f9d7d7a0f1890ebb472a73b1b025a3.jpg

אחת מנשר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ארגז כלי עבודה עולה בסביבות 50-100 שקל, וכלי עבודה את קונה בהתאם לתקציב שלך - את יכולה למלא גם ברגים ודיבלים וכו', או לקנות מברגה חשמלית, ממליצה לך לקנות בעזרת אח שלך או אבא שלך שמן הסתם מבין קצת בכלי עבודה וידע להגיד לך מה איכותי וטוב,
אגב, אני גם נתתי ארגז מלא בכלי עבודה, ובעלי לא מפסיק להודות לי על זה.
זוכרת כמה עלה לך הארגז כולל התכולה?

דיתי מתכנתת

משתמש חדש
חברה יש למישהי רעיון מה להביא לחתן ל 32 יום לחתונה? באלי משו עם לב (ראשי תיבות 32)
לא דוקא מתנה אפשר איזה רעיון מגניב..
תודה

להיט

משתמש פעיל
ח
אם יש לך חשבון בנק

אפשר לתת ארנק ובפנים צ'ק פתוח כאילו הכל עובר אליו.
חזקקקקק!!!

שמעתי משהו דומה ממישהי שבחתונה צרפה לערימת המתנות צ'ק על סך כל הכסף שיש לה בחשבון בנק (היה שם משהו כמו 80,000 ש"ח) הם פתחו את המעטפות בוקר למחרת ובעלה כמעט חטף שבץ (לקח לו זמן לקלוט שהצ'ק ממנה)...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה