דרוש מידע יעוץ בקניית רכב יד 2

חיהז

משתמש חדש
מנוי פרימיום
שלום וברכה!

אני זקוק בדחיפות לרכב לימי בין הזמנים ניסן, ועקב מחירי ההשכרה הגבוהים אני שוקל לקנות רכב ולמוכרו לאחר חודש (בחישוב פשוט זה זול יותר מהשכרה, למרות ניקוי הוצאות קניה-מכירה). היות ואני בור גמור בעניני רכבים, אשמח לייעוץ חברי הפורום בנוגע לדגמים מומלצים.

הדרישות שלי מהרכב. א) רכב שיש לו ביקוש בשוק כדי שאוכל למוכרו בקלות. ב) אמינות וצריכת דלק נמוכה.

צרפתי לדוגמה כמה דגמים של מאזדה 3 שהיו נראים לי רלונטיים, אשמח לחוות דעת.

כמו כן אני מעוניין לקבל המלצות למוסך טוב שיעשה לי בדיקת רכב לפני קניה. (מוסך דוקא, אינני מעוניין להשקיע בבדיקת מכון).

תודה רבה!!!

1649254918761.png

1649254946557.png

1649254960517.png
1649254990711.png

צ ב י

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לדעתי תקנה הדגם מתחת (מאזדה 2 הארוכה)
יש לנו אותה כמה שנים על הכביש
נוסעת מחוץ לעיר כל יום לפחות להרצליה והלאה
אפס תיקונים רק טיפול/ברקס/גלגלים
המוסכניקים משוגעים על הרכב הזה, כל פעם מציעים לי לקנות

חיהז

משתמש חדש
מנוי פרימיום
ספציפית כרגע אין הצעה טובה למאזדה 2 במחיר שאני מחפש
אבל השאלה שלי היתה כללית יותר; מה גובה הקילומטרים המומלץ, כמה ידיים וכו'. ובעיקר כמה סיכון אני לוקח על עצמי כשאני קונה רכב משומש לחודש ולא רוצה לשלם על תקלות ותיקונים פתאומיים...

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
דלק נמוך ושוק גבוה: קורולה.. סוג של 2005-6-7 מקסי' 15,000 ש"ח. וימכר באותו המחיר.

אגב, מאזדה 3 לוקה בחסר בשני הפרמטרים החשובים לך שהוזכרו לעיל.

אגב
זה לא רכב חסכוני כ"כ
אבל הוא אמין מאוד
ולגבי הרעיון עצמו - אם באמת הרכב ממש במצב טוב אז זה משתלם יותר מההשכרה
אבל אם הרכב לא כ"כ מטופל אז יהיו עליו הוצאות כמעט כמו השכרה
ולכן אני אישית ממליץ לקנות דווקא מאדם פרטי שטיפל באוטו כמו שצריך ולא מסוחר שרק ינסה לדחוף לך משהו בדיעבד
אגב, לגבי בדיקה - אני אישית בודק מכוניות לפני קניה (על סמך אינטואיציה וידע אישי) במחיר סימלי של 250 ש"ח (בירושלים)

בברכה
דני
0585249605

פריגוד

משתמש פעיל
קח בחשבון שלא תמכור את זה אחרי בין הזמנים אז תשקיע ברכב טוב..... מנסיון אישי אנחנו קנינו לפני בינה''ז של אב ועדיין זה אצלינו......ומכירה עוד כמה כאלה....

2 המלצות לגבי מיקוד בחיפושים:
לא לקנות מסוחרים !!!
לא לקנות מערבים !!!
אני הלכתי לקנות רכב מיהודיה (הרכב על שמה)שאמרה שערבי יבוא לקבל (חבר שלהם) את הכסף הוא בא למוסך לבקשתי בקיצור לקחנו רכב לבדיקת מוסך וכמעט סגרנו שאני קונה אלא שמוסכניק אחר אמר להוא תבדוק רגע בפאגז ולא להאמין הרים את מכסה הגלגל אומר הרכב מפורק לחלוטין יכול להתפרק באמצע הכביש וכמובן שלא קניתי
,בנס המוסכניק לא לקח תשלום על הבדיקה גם את זה הייתי מפסיד..
כנראה הוא נכנס ברכב שלהם שיפץ אותו וניסה למכור ולשלם לה
הצעות שלי מהרבה בירורים (גם שיקנו ממך )
א.בדיקת מוסך רצינית לא לסמוך על חבר לקנות ממנו,אתה לא יכול לדעת מה עבר על הרכב קודם,בדיקת מוסך חובה
ב. קילומטר גבוה הרכב שחוק
ג..אם הרכב נראה מידי יפה מסתתר מתחת משהו עבר תאונה כנראה
.ד..צריכת דלק נמוכה כמו מאזדה או הונדה או טיוטה
ה..לא מידי מעוך אנשים מחפשים רכב מכות סבירות
ו..קח בחשבון דמי ביטוח וטסט רחוק לעוד חצי שנה לפחות שיקנו ממך(אנשים מחשבים גם טסט לרכב במחיק קניית רכב
ז.עדיף מאחרי 2007
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה