מסלול הכוונה?סלול ים אל ים,
החוף הכי יפה בישראל- חוף אכזיב.מאיזה חוף?
עשיתי אותו מסלול מהנה וכיף אבל למיטיבי לכת אם אתה בא עם קרוקס ושקית עם בקבוק אל תחשוב על זה בכלל אבל אם אתה רגיל בהליכה ונהנה מזה זה מסלול מטורףהיי,
אני רוצה לעשות את מסלול ים אל ים,
אשמח לשמוע מבעלי הניסיון כל מה שרק אפשר לדעת.. (לא הפחדות)
ואם למישהו יש מפה מפורטת להורדה אשמח מאוד
תודה רבה, אשמח מאוד.אשלח לך תמונות ואולי גם מפה אבל אני צריך לחפש את זה בדיסק קשיח
מפה סימון שבילים 2 גליל עליון חוץ מזה תסתכל בסיפור דרך שצירפתי לך של למטייל זה מאוד מפורט ויש כמה תכנונים לטיול אפשר בשלושה ימים אפשר בארבע וגם בחמש תלוי בסיבולת אבל כדאי לתכנן מראש את העצירות ולהיות מתוכננים באיזה ישוב אוכלים ישנים איפה יש מים ועודבגדול אני כבר יודע מה מצפה לי במסלול,
הכי חשוב לי זה מפה..
אני מבין שאני צריך לקנות את זה.מפה סימון שבילים 2 גליל עליון
כן עדיף מנוילן יותר נכון רק מנוילן משהו כמו 75 ש"ח יש בכל חנות טיולים לפעמים יש ביותר זול בחנויות עודפים אבל תסתכל מה ההוצאה האחרונה זה חשוב מאודאני מבין שאני צריך לקנות את זה.
נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: