הוא כמעט בן שלושבן כמה הוא? אם הוא יצטרך להוריד לבד אם הוא אל מסוגל להתלבש לבד- אולי זה יעזור
התכוונתי לתת לו לטפל בעצמו במה שהוא יכול אחרי פישול.הוא כמעט בן שלוש
הגננת עוזרת לו ללכת
ככה שזה לא הבעיה של להוריד או משהו כזה
הבעיה שהוא מלכלך
ואז זה דורש ממני לבוא להחליף
משהו שתוקע לי את היום
השאלה שלי כמה זמן הסתדלות לתת לו בגן
שבועיים זה כבר לא הרבה
אמנם יש ימים שהוא בסדר וחוזר יבש
אבל יש גם הרבה ימים שהוא מפשל
מזדהה מאודהיה גמול כמה ימים לגמרי
בלי לפשל
אבל פתאום יצא מזה לגמרי מפשל בלי סוף
התחיל גן לפני שבועיים כבר ועדיין הוא מפשל כמעט כל יום
למרות שמנסים להושיב אותו ולהזכיר לו
אפילו לחייב
מה עוד אפשר לעשות???
אני ביאוש עמוק מזה....
יש הורים שמעדיפים לשלם מעט לסיעת אם תסכים להחליףכי אני כבר גם מיואשת וחסרת סבלנות ללכת כל יום לגן...
זה נורמלי מאוד!כי אני כבר גם מיואשת וחסרת סבלנות ללכת כל יום לגן...
כמה ימים וכבר ייאוש ?היה גמול כמה ימים לגמרי
מה עוד אפשר לעשות???
אני ביאוש עמוק מזה....
בדיוק זה מה שרציתי לכתוב. מנסיון.זה נורמלי מאדדד וצריך המון סבלנות ורוגע ולתת לילד הרגשה שהכי מבינים אותו
ותקחו בחשבון שזה נורמלי עד אחרי החגים בגלל כל החופשים והשינויים ועד שחוזרים לשיגרה רגילה וכן גם אחרי שבת יותר קשה - יום ראשון לצערינו גם משובש במיוחד בשעון קיץ
בהצלחה והמון כח !!
יש הורים שמעדיפים לשלם מעט לסיעת אם תסכים להחליף
ויש אופציה לשים --- אבל ההרגשה זה כמו... כך שצריך לשקול אם כדי אבל אני יודעת שזה עזר ועוזר להמון ילדים במיוחד בלילה ובשלבים כאלו
צפה בקובץ המצורף 1773557
לומר מראש מילה אחרת בלי הסברים זה הכי טוב ונותן ביטחון לילד למרות שמרגיש מבחינת המגע אותו סגנוןאבל מסבירים לו שזה לא טיטול
נכון זה בעיה שגדלה משנה לשנה כי השנתון הוא לפי הלועזי ואם תשימו לב משנה לשנה הלועזי יוצא יותר ויותר מאוחר בשנה העבריתהילד לא אשם שהגן דורש מכולם גמילה גם כשהם עוד לא מוכנים...וילד בן כמעט שלוש
איפוא קונים כזה?ויש אופציה לשים --- אבל ההרגשה זה כמו... כך שצריך לשקול אם כדי אבל אני יודעת שזה עזר ועוזר להמון ילדים במיוחד בלילה ובשלבים כאלו
צפה בקובץ המצורף 1773557
ברוב הצרכניות.איפוא קונים כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: