בקשת תפילה ילד פונה במצב קשה - שמו לתפילה יוסף חיים בן אסתר לרפו"ש

נס שאני כאן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
הפקות ואירועים
הודו לה' שללו נזק לעין
לצערי...
המצב של העין לא ברור בכלל
ב"ה הוא מדבר, אוכל, מתקשר
עדין לא הולך.
והעין
מקווים שיוכל לראות בה
התחיל דימום פנימי ויש לחץ גדול
יוסף חיים צריך עוד תפילות!

תודה לכולם!!

נס שאני כאן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
הפקות ואירועים
a0542447189:)gmail.com
באם יש צורך בסיוע נתין לפנות למייל זה
יישר כח. פונה אליך
איזה בית חולים הוא מאושפז.
תל השומר
אפשר לשאול, איזה מיקסר?
לא יודעת למה זה משנה, אבל קנווד
שוב, לא משהו שצריך להיכנס ממנו ללחץ/חרדה
זהירות תמיד טובה
לנתק חשמל אחרי פעולה
באופן כללי להשתדל לא להשאיר מכשירי חשמל מחוברים לחשמל כשלא בשימוש
אבל זה לא משהו שהיה אמור לקרות. דרך הטבע וו לישה לא אמור לחדור לגולגולת.
הוא לא חד ולא דק
ורק אלוקים יכול לייצר כזה דבר

נס שאני כאן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
הפקות ואירועים
תודה לכל מי שמתפלל.
אם אפשר להמשיך
יוסף חיים בן אסתר זקוק לתפילות וסייעתא דשמיא
יש לחץ על העין ע"י עצם שלא נמצאת במקום וצריך פעולה כירורגית - עוד ניתוח ראש כדי להוריד את הלחץ

(ואל תשאלו אותי איך ומה כי אני ממש לא מבינה בזה, רק מעבירה דברים שנאמרים לי מקרובי משפחה )
ה' יעזור שהרופאים יהיו שליחים טובים והטיפול יצליח והילד יחזור לעצמו במאה אחוז בלי נזקים מכל סוג שהוא

פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה