זה על חשבון המעסיק?העדרות מהעבודה 52 שעות שנתיות לטיפול הילד.
כןזה על חשבון המעסיק?
תמיד אפשר לנסות (אם יש לכם את כל המסמכים זה עניין של 5 דקות על המחשב)קיבלתי עכשיו אישןר לקצבה לבן שלי
עקב עיכוב התפתחותי.
שלחו לי הודעה שהוא רשאי לתעודת נכה.
האם זה אומר שניתן להוציא לו תג נכה לרכב?
( לנו בעצם)
או שזה דורש אישורים נפרדים?
הגמלה אמורה לעלות, כך שכל ילד יקבל 75 אחוזיש לי ילד נכה אלרגיה 50% כבר שנתיים ,כעת אושר לילד נוסף גם כן 50% לשנתיים אני יודע שמעלים ב 50% לכל ילד את האחוזי נכות, רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע האם הגמלה גם כן עולה? ואם כן כמה זה יוצא שני ילדים 50% נכות?
תודה רבההגמלה אמורה לעלות, כך שכל ילד יקבל 75 אחוז
בוודאות?קחו את הסכום שאתם מקבלים ותכפילו כפול 1.5
יש לך מושג אם כרגע שאיני זכאית לקיצבה יש לי הטבות כלשהן?(תו נכה, פטור מתורים, הנחה בארנונה או במעון)ע"מ לקבל קצבה (מבוגר מגיל 18) בניגוד לילד שההורים מקבלים לפי אחוזי נכות-
צריך 2 פרמטרים:
1. נכות בין 40% ל60%
2. אי כושר השתכרות
מה שכן- אם תרצי לשנות את תחום עבודתך- (מגיל 18 עד גיל פרישה)
תהיי זכאית למימון עבור שנתיים לימודים + מילגת קיום בסיסית + דמי שכירות (דמי שכירות סטודנט) אם הלימודים בעיר אחרת
כל המידע הנ"ל שלי הוא עדיין לא מנסיון אישי
אלא מזה שבדיוק עוד יומיים הגענו לגיל 18.....
אבל זה לפי דברי העוס"ית והעו"ד...
אם תרצי עוד עזרה- בשמחה
כןבוודאות?
אחוזי הנכות הרפואית | הזכויות הרלוונטיות | תנאים נוספים |
---|---|---|
לפחות 20% לצמיתות | שיקום מקצועי וסיוע בלימודים | הנכות נקבעה על-ידי המוסד לביטוח לאומי |
לפחות 20% | תעסוקה שווה- מרכז הכוון תעסוקתי לאנשים עם מוגבלות | הנכות נקבעה על-ידי המוסד לביטוח לאומי |
לפחות 40% | הנחה בעמלות הבנקים | הנכות נקבעה על-ידי המוסד לביטוח לאומי או משרד הביטחון |
לפחות 40% | קהילה תומכת לאנשים עם מוגבלות | הנכות נקבעה על-ידי המוסד לביטוח לאומי |
לפחות 40% על רקע נפשי | סל שיקום למתמודדי נפש | הנכות נקבעה על-ידי אחד מאלה:
|
לפחות 60% | תג חניה לנכה ולקרוב המסיע בוגר או ילד נכה ואגרת רישוי מופחתת | אושר כי תנועת הנכה ללא רכב עלולה לערער את מצב בריאותו |
לפחות 75% לצמיתות | פטור ממס במשיכת כספים מקופת גמל לפני מועד הפרעון | הפגיעה או המחלה שגרמה לנכות אירעה לאחר פתיחת החשבון בקופת הגמל |
לפחות 80% לצמיתות | פטור לנכים מתשלום דמי הסכמה לרשות מקרקעי ישראל | נכי צה"ל זכאים לפטור אם נקבעו להם לפחות 50% לצמיתות |
מעל 90% (שנקבעו לזכאי או לבן זוגו) | נקודת זיכוי ממס הכנסה | לבן הזוג אין הכנסה |
100%, או למעלה מ-89% על-פי חישוב מיוחד | פטור ממס הכנסה לאנשים עם נכות | |
100% לצמיתות, או 90% על-פי חישוב מיוחד | הנחה במס רכישה לנכים | הזכאות מותנית, בחלק מהמקרים, בהליך של ועדה רפואית |
אחוזי נכות שונים | הנחה בארנונה לנכים | הזכאות להנחות בארנונה נקבעת בהתאם לתנאים שונים והחוקים שמכוחם נקבעו |
אחוזי נכות שונים | הנחה בתחבורה הציבורית לאנשים עם נכות | מותנה בהצגת אישור לגבי קביעת נכות מטעם המוסד לביטוח לאומי (או תעודת נכה) |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: