אולי כדאי לנסות סוג אחר?כתבתי בהודעה אחרת שהוא קיבל את הכדור בעבר, אבל לא ראינו שיפור משמעותי בלימוד וכן ראינו נסיגה בדברים אחרים, חוסר תיאבון שהוביל לעצירה בגדילה, שקט מאוד, חוסר יכולת להירדם ועוד.
חיידר די פרימיטיבי בעניין עזרה לילדים, הצמידו לו אברך אבל לא עוזר כלוםהילד לא לומד במוסד חינוכי ?
או שאין שם מנהל ויועץ ?
זה כבר הבנתי מזמן, אבל רק המחשבה שהוא הולך לבלות שנים ארוכוות וללמוד מקצוע שהוא חלש בו ולא מסתדר אייתו עושה לי חולשה....לא לכל אחד מתאים לימוד גמרא, כמו שלא כל אחד מצליח ללמוד שפה חדשה ולא לכולם מתאים ללמוד את אותה המקצוע. זה בסדר וטבעי
הילד ממש מתנגד, מתי שהוא גילינו שהוא היה זורק את הכדור לפח וכד'אולי כדאי לנסות סוג אחר?
לכל ילד מתאים משהו אחר ולפעמים לוקח זמן עד שמצליחים
למצוא את המינון המתאים
שווה לנסות שוב.
ז"א שבשאר המקצועות הוא כן מצליח להתרכזהילד ממש מתנגד, מתי שהוא גילינו שהוא היה זורק את הכדור לפח וכד'
השאלה שלי היא, הילד יכול לחיות בלי כדור, משונה לי קצת לתת כדור רק כדי שיצליח בגמרא..
בחשבון למשל הוא מעולה, וגם באנגלית (חוג)..
אולי אפשר להשקיע בו גם בחוגים וכדו'..הילד ממש מתנגד, מתי שהוא גילינו שהוא היה זורק את הכדור לפח וכד'
השאלה שלי היא, הילד יכול לחיות בלי כדור, משונה לי קצת לתת כדור רק כדי שיצליח בגמרא..
בחשבון למשל הוא מעולה, וגם באנגלית (חוג)..
כל הכבוד לכם. לא כל ההורים מצליחים להבין את זה וגורמים נזק בלתי הפיך לילד.זה כבר הבנתי מזמן, אבל רק המחשבה שהוא הולך לבלות שנים ארוכוות וללמוד מקצוע שהוא חלש בו ולא מסתדר אייתו עושה לי חולשה....
חצי- זה בדיוק מה שיכול להיות בעיית מיקודראיה אנחנו במעקב (כרגע חצי מספר) מה זה מיקוד? מי עושה את זה?
ודמעות של אמא אף פעם לא שבות לריק.
אני כבר כמעט שלש שנין עובד בלקדם ילדים בקשיים בגמרא אז מנסיון בקצת השנים בא לי להגיד לך שאני חולק עליך לגמרי אין דבר כזאת אחד לא מתאים לגמרא כי הגמרא זה דבר שיכול להתאים לכולם יש בו כל הסגנונות של סוגי מהלכים ויכולים להתאים כל אחד לפי הסגנון שלו הגמרא מתאימה מכתה ה' כשמתחילים ללמוד גמרא עד גיל 120 שנה לכאורה איך זה יכול להיות מתאים לכל הגילאים אלא מה שכל גיל מוצא הסגנון והרמה שלו בגמרא אז להגיד שלא לכל אחד מתאים גמרא זה לא צודק ישתי ולמדתי לבחורים גמרא שאם היית ראוה אותם היית אומר שהם בטוח לא מתאימים ללמוד גמרא רק מה נכון שבסוג שלו איך שהוא לומד גמרא יכול להיות שאצל אחרים זה לא נקרא ללמודלא לכל אחד מתאים לימוד גמרא, כמו שלא כל אחד מצליח ללמוד שפה חדשה ולא לכולם מתאים ללמוד את אותה המקצוע. זה בסדר וטבעי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: