עזרה ילד בן 10 אוטיסט נכנס לבידוד

תותחינוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

ב.כ

משתמש מקצוען
יש דרך כל שהיא לעזו לכם במשהו
עיצה אין לי מה לחדש לך ממה שכבר כתבו אבל דברים אחרים יתכן וכן

מלי -ל

משתמש מקצוען
אני לא יודעת מה הרמה שלו
אבל בכל אופן , הייתי מאוד נזהרת מלהכניס אותו לחרדה .. מסבירה דווקא לו עד כמה סטטיסטית צעירים - מקבלים זאת בקלות ואפי' לא מרגישים חולים.
נותנת לו להסתובב בבית עם מסיכה. לא יודעת כמה מעשי להכניס אותו לחדר לבידוד- במיוחד אם הוא נמוך . אם הוא מתקשר דרך איפד -הצוות אמור להכין לו דפי מסך שמסבירים את הסיטואציה.
אם הוא מתקשר מילולית והוא ברמה גבוהה. ניתן להעזר בשירות הפסיכולוגי - של המוסד הלימודי . גם השפ"כ מטעם העריייה - יכול להרתם מאוד יפה במצבי דחק וסטרס כדי להסביר לו ולהוריד את מפלס החרדה . מדגישה את נושא החרדה - כי זה מאפיין מלווה אותם מאוד .
אך יש עוד הרבה נתונים שאמורים להלקח בחשבון מלבד החרדה , כמו הצורך בשמירת סדר יום כללים קבועים ידועים מראש ונושא הוויסות החושי -והרגשי שלא יופר כתוצאה מהבידוד.
בהצלחה !!!!!

מצב כפית

משתמש מקצוען
כנסו לאתר ג'ינג'ים.
יש שם משחקים לימודיים בכל הנושאים והרמות.
משתמשים בו בבצפ'ר שלי, (חנ''מ)
והתלמידות נהנות מאוד

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לעניות דעתי, מי שיש לו ספק שהוא אסימפטומט, שיבדק אחרי שבוע. כי ביומיים הראשונים זה לא יעיל, ואחרי שבועיים, רחוק מדי. אחרי שבוע, כמעט כל הנדבקים, נדבקו בשבוע הראשון. וזה ריאלי.
אם נכנסנו לבידוד עם ילדה קטנה, שבוע לאחר החשיפה לגננת, ואחרי יומיים עשינו בדיקה ונניח שהתשובה שלילית.(עדיין לא קיבלנו)
אפשר להסיק שהיא לא נדבקה?
הרי עברו כבר תשעה ימים וחצי מאז החשיפה, והתשובה שלילית.

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אין כלל כזה שאם הבדיקה שלילית הבידוד מתקצר לתשעה ימים?

• תודה
Reactions: nar

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה