ילדת בבלינסון/איכילוב/לניאדו בשנים האחרונות?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך

yudb

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י אונקי;2010438:
למה לא לכתוב כאן?

אני בעד.
רק אני מפחדת שזה יגלוש למקומות לא מתאימים ואז ימחק האשכול.
התגובות כאן ממש חשובות לי!!!
תודה רבה למי שכבר שלחה!
אבל אפשרי לענות כאן.

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איכילוב: חדרי לידה חדישים ומרווחים, מילדות מקסימות ויחס מצוין. רמת שרות וארוח במחלקה גבוהה.
חדר תינוקות ברמה גבוהה מרווח ונקי וחדיש. הרבה צוות, התינוקות מטופלים היטב.
חדרי הנקה ענקיים מאובזרים וחדישים, בחלוקה ל2 סוגים, חדר גדול ומשותף שם גם יש כל מיני הדרכות ועזרה מיועצות, וחדר שמחולק לתאים תאים למי שרוצה פרטיות.
ביות על פי בחירה. אפשר לקבל ביות מלא בחדרים מיועדים לכך. מי שלא בוחרת בביות יכולה להשאיר אצלה את התינוק במשך כל היום עד שעה מסוימת בלילה, או להשאיר אותו בחדר תינוקות כל הזמן ורק לקחת להאכלות. או לקחת ולהחזיר על פי בחירתה.
החסרונות: בי"ח מאד חילוני, רוב היולדות הן תל אביביות על כל המשתמע מכך, בהתאם גם קהל המבקרים.
בשבתות ממש קשה להרגיש הרגשת שבת. אפשר לבקש להיות עם יולדות חרדיות בחדר ושם יש שעון שבת.
מבחינת אוכל, בשבתות יש מארגוני חסד, ובימי החול מקבלים ארוחה מבושלת מהמסעדה היהודית (צריך להזמין מראש) ובבוקר ובערב יש מוצרים סגורים - ריבות, גבינות ,לחמניות שרואים עליהם את החותמת, ירקות אפשר לעשר.

לניאדו: חדרי לידה לעומת איכילוב קטנים, ישנים ועלובים. הקבלה מזעזעת. לא נותנים לבעלים להכנס ויכולים להיות שם שעות, מי שמגיעה רק עם בעל בלי מלווה נוספת זה מאד קשה. המילדות מקסימות והיחס מצוין.
המחלקה- אני הייתי במשופצת לא בחדשה- ואי אפשר לדעת מה תקבלי, אף אחד לא יתחיב לך לחדשה- היה לי מיושן ועלוב לעומת איכילוב, היחס של הצוות בסדר גמור. החדר תינוקות מאדדד צפוף, נראה לא מספיק צוות על כמות התינוקות בלי עין הרע. הצוות מקסים אבל פשוט לא משתלט. ביות אפשרי לפי בחירה, ולא ממש מקפידים לשים בחדרים נפרדים את הביות, חסרון מאד גדול למי שלא רוצה ביות. חדר הנקה עלוב ודוחה. יש כורסא נוחה להאכלה בחדר.
מעלות עיקריות: היולדות ברובן חרדיות, מרגיש מבחינה חברתית קצת כמו בית החלמה. אוכל מהדרין שלוש ארוחות מסודרות ביום בלי פקפוקים ובלגנים. האוכל סביר, רחוק מהרמה של בתי החלמה. הבנתי שפעם היה ברמה יותר גבוהה. שבת היא שבת עם אוכל ואוירה מתאימים ובלי חששות לחילולי שבת. הם נותנים החזר מונית/ דלק. ונותנים יותר ימים בהתאמה למספר הלידות, ואם אין מקום נותנים במקום זה בית החלמה.

אני אישית הייתי 3 פעמים באיכילוב ובפעם הרביעית בלניאדו אחרי שכנועים נמרצים מחברות. לא יודעת אם אחזור לשם שוב. מבחינתי האידיאלי יהיה שאיכילוב יביאו אוכל כשר מסודר. כמו בהדסה ובשערי צדק..

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כמה שאני בעד לניאדו וילדתי שם את ארבעת ילדי ובע"ה הלאה-
הקטע עם הקבלה, חדר הנקה מאוד נכון ומעצבן ( אה... וגם האוכל! מי שלא בא בזמן נגמר...)
חדרי לידה מאוד נעים, ואישי. לא מכירה אחרים - אין מקלחת בחדר
לידה אחרונה באמת שמו אותי עם אחת ביות והיה נורא מעצבן, פעם ראשונה שלא הצלחתי לישון את הלילות בבית חולים
כל השאר האוירה, הצוות(-לרוב) מקסים -ולכן אני אחזור לשם למרות הכל

בשורות טובות

און קיי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ילדתי פעמיים באיכילוב היה מדהים!!!
המילדות, היחס, התינוקיה, הנקיון פשוט הכל!!!!
יחזור לשם בפעם הבאה בלי היסוס.
לגבי האוכל: הארוחת צהריים לא משהו מקבלים מנה סגורה מאיזה קיטרינג
אבל אני לא חושבת שאחרי לידה מענין אוכל. אותי בכל אופן...

נך

משתמש חדש
בלינסון:
צוות מעולה גם בחדרי לידה וגם במחלקת יולדות. יחס נפלא. מילדות אחת אחת.
חדרים של 2 יולדות. לפעמים די ריק ואז נמצאים לבד בחדר. נדיר שמלא מאד ואז תוקעים שלישית בחדר.
מגישים אוכל לחדר, 3 פעמים ומפנקים גם במשהו בלילה.
בשבת יש אוכל מארגוני חסד.
כשרות האוכל, ברמה של רבנות אולי קצת יותר. בבוקר וערב זה בסדר בצהריים אפשר להזמין מנה גלאט
חסרונות:
א. יש ביות חובה . זה אומר שכל היום התינוק/ת איתך חוץ משעה האחת בבוקר שאז רוחצים אותם, שעתיים בצהריים ומעשר בלילה. את צריכה להאכיל, להחליף וכד'
ב. יש הרבה ערביות. לא שמים באותם חדרים עם יהודיות, אבל יש הרבה במחלקה.

העיקר- מה שתחליטי שיהיה בשעה טובה , בקלות ובבריאות

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ממליצה בחום על איכילוב, ילדתי שם 5 פעמים והייתי מאד מרוצה!
(בלניאדו הייתי רק בקבלה, וזה הספיק לי... ברחתי משם ישר לאיכילוב)
ודבר נוסף שלא ציינו, חשוב להם מאד שיבואו אליהם יולדות חרדיות, והיחס שלהם לציבור החרדי בהתאם...
יש עם מי לדבר, צוות מקסים! משתדלים לארגן חדר של חרדיות וכדו'.

אסתי

משתמש צעיר
מצטרפת להמלצה על איכילוב.
הצוות שם מעולה. גם ברמה המקצועית וגם ברמה האישית - יודעים לתת הרגשה טובה, עם סבלנות.
התינוקיה מסודרת, רגועה!!! מאוד גמישים מבחינת השעות. למי שלא רוצה ביות, הם נותנים לקחת ולהחזיר מתי שנוח (למעט ביקור רופא כמובן).
מבחינת הארוחות, אם אין מישהו שיכול להביא ארוחת בוקר וכדו', זה באמת קצת בעיה.

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני ילדתי לידה אחת בבלינסון וזאת שכתבה לפני "חסכה" לי את כל הכתיבה..

חמישיה

משתמש פעיל
ילדתי בבלינסון חמש לידות, מרוצה מאד!!
החדרי לידה נוחים, נעימים , הבעל נמצא בלידה .
המיילדות היו מקסימות אחת אחת, כל לידה הייתה לי מישהי אחרת ולא נפלתי על מישהי לא מקצועית ,.
במחלקה נעים מאד, יש ביות חלקי, לי לא הפריעה וזה לא נורא ממה שעושים מזה.
החסרונות: המקום חילוני, יש ערביות אבל בד"כ שמים אותם בחדרים נפרדים.
האוכל מוגש למיטה- מאד נוח, רק מאד מאד פשוט, יש מנות מהדרין בצהריים.

גלידה בגביע

משתמש מקצוען
מצטרפת למה שכתבו על איכילוב. קבלה מצוינת. חדר לידה מדהים, מיילדות אחת- אחת, יחס מצוין. לי מאד הפריע ה"חילוניות" שם, כל הבוהמה החילונית באו ללדת שם והאווירה שם לא אי אי אי. לי אישית זה מאד הפריע כי ילדתי בשבת וכולם מסביבי הסתובבו עם פלאפונים, צילמו, דיברו הדליקו אורות וכו' ונושאי השיחה של שכנתי לחדר מעדיפה שלא להזכר.... אבל למי שיולדת באמצע השבוע נראה לי זה פחות אמור להפריע.

7880

משתמש פעיל
מוסיפה על המעלות של איכילוב- הם מעוניינים בחרדיות ולכן, כמעט אוטומטית הם מאשרים לחרדיות לילה נוסף בבית חולים ללא סיבה.
נורא נהנתי שם מהנקיון, מנקים את השרותים בערך כל חצי שעה. הרופאים והאחיות מקסימים!
בעיה אחת- עומס גדול. אני חיכיתי לאפדורל שעתיים וחצי ממתי שיכולתי לקבל כי היו לפני בתור 5 נשים. בקשר לחרדיות, אני דוקא רציתי להיות עם החילוניות.... יותר שקט, פחות ילדים מבקרים, אבל הצוות כן מצמיד את החרדיות... אנקדוטה בעניין- לפני הלידה הייתי מאושפזת בשבת בבית חולים. איתי היו 2 חילוניות. היה לי חםםםם כמו שרק יכול להיות לפני לידה, אבל הן התחשבו בי כל כך וכל השבת לא הדליקו את המזגן או את האור... היה נורא: (

רוצה טוב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
אני ילדתי שבוע שעבר בבלינסון.
יחס מעולה.
צוות מעולה.
המיילדת נתנה לי את כל הנשמה, וכך גם כל האחיות.
רק שני יולדות בחדר.
מה שקצת הפריע לי זה הביות החלקי, אבל זה לא כל כך נורא כמו שעושים את זה.
וגם קצת משעמם שם, כי אין כמעט חרדיות ואוכלים בחדרים.
אני אחרי שני לידות במעייני הישועה ואין מה להשוות!
אחרי שראיתי את היחס הנהדר בבלינסון, אני למעייני כבר לא אכנס בחיים.

בברכה
ללי

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הייתי מרוצה מאאאדדד מאיכילוב!
מצטרפת לכל קודמותי.
ספיציפית, לא הפריעה לי החילוניות (בשורוק...) ואפילו העדפתי אותה על פני ה"טשולנט" החרדי (על שלל מעלותיו וחסרונותיו:)

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י רוצה טוב;2010635:
אני ילדתי שבוע שעבר בבלינסון.
יחס מעולה.
צוות מעולה.
.......

בברכה
ללי

מזל טוב!

סגנון-7

מיתוג ותדמית | אסטרטגיה מדוייקת | קמפיינים מנצחים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
כבר פעם שלישית ילדתי בלניאדו, וארצה לחזור רק לשם! היחס של המיילדות - מדהים.
באמת המיון עד עכשיו היה מזעזע, אבל בנו שם מחלקה חדשה של חדרי לידה, וכל מה שהיה עד עכשיו חדרי לידה הפך למיון ע-נ-ק ומרווח.
חוץ מזה- היחס מדהים, גם במיון ובקבלה, גם במחלקת היולדות וגם בתינוקיה. מה ששמתי לב, רוב מחלקה א' - חרדיות, ומחלקה ב' - חילוניות, במחלקה א' את מרגישה בשטיבלאך של צאנז ובמחלקה ב' - כמעט בית החלמה.
הצוות שם מקצועי ברמה, הם רגועים מאד מאד, ולא ממהרים לנתח!! (זה הפלוס העיקרי)
העיקר שיהיה במזל טוב!!

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
ילדתי לפני חודשיים בבלינסון, סה"כ נהניתי מאד
היחס בחדרי הלידה ובמחלקה היה מעולה!! צוות מקצועי ואדיב!
אין חדר אוכל כללי, אלא מביאים את האוכל לחדר במגש, יש כאלו שבשבילם זה חיסרון, הזמנתי מנה כשרה בצהרים, ולמרות ההכשר המעולה, לא יכולתי לגעת בה, האוכל לא היה אכיל בכלל, אבל, היות וזה רק יומיים אשפוז, הביאו לי ארוחת צהרים מהבית, וזהו...
התינוקיה מעולה, הביות לא מאד נורא, חוץ מהעובדה שמעירים את היולדות ב4:40 לפנות בוקר כדי לקחת את התינוקות.
כל המחלקה חילונית מאד, אצלי במחלקה הייתה אולי עוד יולדת חרדית אחת ולא יותר.
מעבר לזה, נהניתי מאד!

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
ילדתי בבלינסון והחוויה שלי שם הייתה גרועה.
בקבלה התרעתי שאני צריכה כבר להיכנס לחדר לידה, והאחיות שם לא התייחסו אלי ברצינות כי הייתי נינוחה למדי, עד שהרופאה באה לנזוף בהן...
המיילדת הייתה מקסימה, והחדר לידה היה נעים, אבל לאחר הלידה היה עמוס מאוד במחלקה ושמו אותי במשך יום פלוס בתחילה במסדרון ואח"כ בפינה בחדר מול הדלת בלי שום פרטיות. זה היה נורא, והאחיות היו עצבניות ביותר. הבנתי שהעומס שהיה שם הוא לא דבר נדיר. יש שם מנות סגורות גלאט בטעם של מנות קרב. מביאים לך את התינוק בחמש בבוקר עד הערב למעט שעתיים באמצע היום של בדיקות רופאים. לי זה היה טוב, אבל אם מישהי עוברת ניתוח או כאובה במיוחד ואין לה מישהו צמוד לידה זה בעייתי מאוד כי אסור להשאיר את התינוק רגע ללא השגחה. איתי בחדר הייתה אשה שהיו לה סיבוכים ונתנו לבעלה לישון בחדר...
אני לא חוזרת לשם בעז"ה.

לעומת זאת ילדתי בתל השומר. מיושן יותר, אבל סופר מקצועי. מיילדות ואחיות מקסימות, מכבדים אותך ומתחשבים ברצונותייך. זו לא אופציה?

אחותי ילדה באיכילוב. בחלק מהלידות הייתה מרוצה, אבל האחרונה הייתה סיוט בגלל רשלנות של הצוות הרפואי ויחס גרוע של הצוות בלידה ולאחריה. היא סובלת עד עכשיו (מספר חודשים לאחר הלידה) מהרשלנות בזמן הלידה ומחוסר היחס לתלונותיה לאחר הלידה (פחדו להודות בטעות שלהם).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה