שיתוף חופשי ילדים ותינוקות | פורום "צילומי" AI ;)

יצירות לשימוש חופשי
מצב
הנושא נעול.

s.y

משתמש מקצוען

אגוזים

משתמש מקצוען
יוצרי ai
1716243114160.png

1716243169958.png

1716243201067.png

1716243344946.png

1716243443950.png

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

s.y

משתמש מקצוען
אפשר לדעת איך יוצא לכם ילדים כאלה יפים?
אני ממש מפרגנת להם בתיאור (ילדים יפים וכו') ויוצאים לי רק מעוותים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני בכלל לא רושמת "ילד יפה"....
כן מגדירה במדוייק מה אני רוצה. ויש לי את האנגלית כשפת אם אז זה מאוד עוזר בדיוקים

s.y

משתמש מקצוען
אני בכלל לא רושמת "ילד יפה"....
כן מגדירה במדוייק מה אני רוצה. ויש לי את האנגלית כשפת אם אז זה מאוד עוזר בדיוקים
בהתחלה לא רשמתי ילד יפה אבל אמרתי אולי זה כן קשור לזה
ואני עושה בגוגל טרנסלייט ומעתיקה ועדיין הם לא יפים בלשון המעטה...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בהתחלה לא רשמתי ילד יפה אבל אמרתי אולי זה כן קשור לזה
ואני עושה בגוגל טרנסלייט ומעתיקה ועדיין הם לא יפים בלשון המעטה...
גוגל טרנסלייט רחוק מדיוק. וראיתי שהוא משבש כל מיני.

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
במייקרוסופט דיזיינר הם יוצאים יפים יותר מידי בלי להתאמץ, אבל קצת לא מציאותיים.
תנסי, קולט גם בעברית

s.y

משתמש מקצוען
במייקרוסופט דיזיינר הם יוצאים יפים יותר מידי בלי להתאמץ, אבל קצת לא מציאותיים.
תנסי, קולט גם בעברית
הוא חסום בנטפרי

כל השרירים תפוסים

משתמש מקצוען
יוצרי ai
מה שאני כתבתי-
Two girls about 4 years old against the background of the sunset
בpromeai
A two-and-a-half-year-old boy, with light brown hair that is straight to a little past the shoulder, doll bangs, light blue eyes, and next to him is a one-year-old girl, tanned skin, really short curly brown hair - close to the head, honey-greenish eyes.
Anime style
A two-and-a-half-year-old boy, with straight light brown hair that reaches just past the shoulder, doll bangs, light blue eyes, and a one-year-old girl next to him, tanned skin, really short curly brown hair - close to the head, honey-greenish eyes
A boy made of chocolate eats a chocolate bar

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@s.y
תנסי ליצור עם אחד מההגדרות האלו שאני השתמשתי בהם מעניין מה יצא לך

A 2-year-old girl with very long and curly orange hair wearing a khaki-colored muslin dress sells coffee in a cafe

a 2 year old girl with long red curley hair has a flower in her hair. she looks out the window of a village type old home. there is a lace curtain pulled to her side and there are flowers on the window and all around the house

new born style photograph of twin newborns a girl and a boy, they are dressed in rabbit like knit overall and hat and are lying on a big round khaki pouf. one is rouphly holding a rabbit doll

a little boy with long red hair sitting on a wooden horse in a room. the floor is white carpet. and the wall is dark blue. the boy is wearing jeans and a red shirt

new born style photograph of twin newborn girls laying on a old fasioned cradle swing. they are wrapped in purple color wrap. and have knit hats on their heads. the backroung is pink tones.

new born style photograph of twin newborn boys laying inside a flower shaped heart in the blue and yellow color tones. theyrare wrapped in khaki colored wraps. and have knit hats on their heads. the backround is wood

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה