אל תתני לזה לעצבן אותך, הם לא שווים את זה.ודווקא עוד כמה ג'ינג'ים
באיזה תוכנה את יוצרת?
אל תתני לזה לעצבן אותך, הם לא שווים את זה.ודווקא עוד כמה ג'ינג'ים
ראוי להערכה איך את משווקת את הלקוחות שלך@לוצ'י תבדקי עם המלצר, אולי הם מחפשים מגישת קפה, בוגרת מעט יותר
מתוקה
אחראית
בעלת מוסר עבודה גבוה
נקיה ותקתקנית
צפה בקובץ המצורף 1657791
צפה בקובץ המצורף 1657792צפה בקובץ המצורף 1657793צפה בקובץ המצורף 1657794
לאונרדואל תתני לזה לעצבן אותך, הם לא שווים את זה.
באיזה תוכנה את יוצרת?
נראים ישנוניים מדי...קצת מקצועות ניובורנים
פסיכולוג
צפה בקובץ המצורף 1657732
מדריך צלילה
צפה בקובץ המצורף 1657756
הייטקיסט
צפה בקובץ המצורף 1657740
שף
צפה בקובץ המצורף 1657760
קופאי
צפה בקובץ המצורף 1657766
מלצר
צפה בקובץ המצורף 1657774
זה בהפסקהנראים ישנוניים מדי...
מי קיבל אותם לעבודה?
אני בכלל לא רושמת "ילד יפה"....אפשר לדעת איך יוצא לכם ילדים כאלה יפים?
אני ממש מפרגנת להם בתיאור (ילדים יפים וכו') ויוצאים לי רק מעוותים
בהתחלה לא רשמתי ילד יפה אבל אמרתי אולי זה כן קשור לזהאני בכלל לא רושמת "ילד יפה"....
כן מגדירה במדוייק מה אני רוצה. ויש לי את האנגלית כשפת אם אז זה מאוד עוזר בדיוקים
קטע, אחותם הצטלמה אצלי [היא בת 5.5]
גוגל טרנסלייט רחוק מדיוק. וראיתי שהוא משבש כל מיני.בהתחלה לא רשמתי ילד יפה אבל אמרתי אולי זה כן קשור לזה
ואני עושה בגוגל טרנסלייט ומעתיקה ועדיין הם לא יפים בלשון המעטה...
במייקרוסופט דיזיינר הם יוצאים יפים יותר מידי בלי להתאמץ, אבל קצת לא מציאותיים.אפשר לדעת איך יוצא לכם ילדים כאלה יפים?
הוא חסום בנטפריבמייקרוסופט דיזיינר הם יוצאים יפים יותר מידי בלי להתאמץ, אבל קצת לא מציאותיים.
תנסי, קולט גם בעברית
Microsoft Designer - Stunning designs in a flash
A graphic design app that helps you create professional quality social media posts, invitations, digital postcards, graphics, and more. Start with your idea and create something unique for you.designer.microsoft.com
משפחה של יפים לשם שינוי מכל הלקוחות שלךקטע, אחותם הצטלמה אצלי [היא בת 5.5]
צפה בקובץ המצורף 1657843
מה שאני כתבתי-אפשר לדעת איך יוצא לכם ילדים כאלה יפים?
Two girls about 4 years old against the background of the sunset
A two-and-a-half-year-old boy, with light brown hair that is straight to a little past the shoulder, doll bangs, light blue eyes, and next to him is a one-year-old girl, tanned skin, really short curly brown hair - close to the head, honey-greenish eyes.צפה בקובץ המצורף 1654672
צפה בקובץ המצורף 1654674
מה נעשה, התינוקת התעקשה להצטלם עם הבובה...
צפה בקובץ המצורף 1654673
A two-and-a-half-year-old boy, with straight light brown hair that reaches just past the shoulder, doll bangs, light blue eyes, and a one-year-old girl next to him, tanned skin, really short curly brown hair - close to the head, honey-greenish eyes
A boy made of chocolate eats a chocolate bar
אפשר להשתמש באפשרות של תרגום חוזר בגוגל טרנסלייט, עוזר מאודגוגל טרנסלייט רחוק מדיוק. וראיתי שהוא משבש כל מיני.
ועדיין.אפשר להשתמש באפשרות של תרגום חוזר בגוגל טרנסלייט, עוזר מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: