דרוש מידע ילדים גנבו פלאפון אתמול ברמות.

מצב
הנושא נעול.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתה צריך איתך עוד חברה כדי לתפוס אותם ואז לערוך להם מלכודת כגון:
שמישהו אחר לא אתה, מתקשר ומודיע "אני משאיר את המפתחות של הרכב בתיבת דואר ואז כמה חברה מתחבאים ועושים להם מארב, חייב אחד מהצד שיסריט את האירוע שלא יוכלו להתלונן במשטרה שהיכית אותם או שיעלילו עליך איזה עלילה

YR@

משתמש צעיר
אתה צריך איתך עוד חברה כדי לתפוס אותם ואז לערוך להם מלכודת כגון:
שמישהו אחר לא אתה, מתקשר ומודיע "אני משאיר את המפתחות של הרכב בתיבת דואר ואז כמה חברה מתחבאים ועושים להם מארב, חייב אחד מהצד שיסריט את האירוע שלא יוכלו להתלונן במשטרה שהיכית אותם או שיעלילו עליך איזה עלילה
מסובך מדי

סוכריה בלי מקל

משתמש צעיר
לא נסיון ממש, אבל מידע מהשטח שיש כזו אופציה. לא בטוח שזה מסובך כמו שעשיתם את זה.
אני הבנתי שזה לא כך.
כדאי לנסות.

YR@

משתמש צעיר
לא נסיון ממש, אבל מידע מהשטח שיש כזו אופציה. לא בטוח שזה מסובך כמו שעשיתם את זה.
אני הבנתי שזה לא כך.
כדאי לנסות.
במשטרה אמרו קודם להגיש תלונה
ולמי שזוכר בקורונה היו צריכים צו שופט
ננסה
תודה בכל אופן

סוכריה בלי מקל

משתמש צעיר
במשטרה אמרו קודם להגיש תלונה
ולמי שזוכר בקורונה היו צריכים צו שופט
ננסה
תודה בכל אופן
גניבה זה מקרה אחר,
בקורונה נזקקו לצו מכיוון שהאיכון היה על אנשים שלא גנבו ולא עשו מעשה פלילי- אלא היה צורך לעקוב אחריהם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה