עזרה ילדה שנגמלה ומפתחת עצירות

רוחי

משתמש רשום
עיצוב גרפי
מי יכול לתת לי עצה טובה, גמלתי ילדה בת שנתיים וחצי, ב"ה עם נתינת שתן הכל חלק, הבעיה היא עם החלק השני, שהיא מתאפקת מאוד ורועדת, היא מפחדת מעצם הצואה עצמה, וכמה פעמים שכבר כן עשתה וכשראתה מה עשתה התחילה לבכות בהיסטריה ובפחד, שמתי לה נרות גליצרין, וכן נתתי לה נורמלקס למניעת עצירות, אבל עדיין היא מתאפקת והיסטרית, יש לי 2 בעיות: 1. היא מתאפקת 2. היא מפחדת ונגעלת מעצם הדבר

ט.ק

משתמש מקצוען
יואוווווווו
אני באותו סרט!!!
הבת שלי בת שלוש וחצי!!!
כבר גמולה מלא זמן
מבינזמנים אב
ועדיין עושה לי בעיות
מפחדת מאוד לעשות ויכולה רק פעם שבוע....
וכל הזמן בוכה שכואב לה הבטן ומנדנדת
ממש לא בנ"א עד שהיא לא מצליחה לעצור ואז היא צורחתתתתתתתת

צבע ורוד

משתמש פעיל
תפני לרופא ילדים שיפנה אותך למומחה
אני חושבת נפרולוג
שמעתי ממישהי שעשתה כך והילדה משוחררת היום

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
רינה פליישמן ממודיעין עילית מטפלת גם בזה.

צבע ורוד

משתמש פעיל
מזה קשור נפרולוג?
זה לא בעיה רפואית
אם כבר פסיכולוג.......
יכול להיות שטעיתי בשם של המומחה
אבל הרופא ילדים הפנה אותה לרופא מומחה שנתן לה תרגילי הרפיה ושחרור ועשה גם ביחד עם הילדה
והילדה משוחררת! מציאות.

נערך לאחרונה ב:

multizoom graphics

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
מי יכול לתת לי עצה טובה, גמלתי ילדה בת שנתיים וחצי, ב"ה עם נתינת שתן הכל חלק, הבעיה היא עם החלק השני, שהיא מתאפקת מאוד ורועדת, היא מפחדת מעצם הצואה עצמה, וכמה פעמים שכבר כן עשתה וכשראתה מה עשתה התחילה לבכות בהיסטריה ובפחד, שמתי לה נרות גליצרין, וכן נתתי לה נורמלקס למניעת עצירות, אבל עדיין היא מתאפקת והיסטרית, יש לי 2 בעיות: 1. היא מתאפקת 2. היא מפחדת ונגעלת מעצם הדבר
מנסיון עם הבת שלי עכשיו בימים אלו. ישבתי איתה שעה וחצי! בשרותים ופתחתי ספרי ילדים וספרתי לה על כל דמות שהוא גדול והיא גדולה והתינוקים קטנים ויש להם טיטול...
ממש חפרתי לה עם זה. והמצב הרבה יותר טוב. ממש בלי השוואה.
היא הרבה יותר קטנה עכשיו נהיתה בת שנתיים- זה בא נטו ממנה..
ה' יעזור הלאה. כמובן צריך להתפלל גם על זה..
המון הצלחה.
אגב, שמעתי פעם שעצירות בגגל זה, זה לא דבר מפחיד אם זה מגיע למצב של חום כדאי לטפל אבל זה ממש קיצוני..

רוחי

משתמש רשום
עיצוב גרפי
יואוווווווו
אני באותו סרט!!!
הבת שלי בת שלוש וחצי!!!
כבר גמולה מלא זמן
מבינזמנים אב
ועדיין עושה לי בעיות
מפחדת מאוד לעשות ויכולה רק פעם שבוע....
וכל הזמן בוכה שכואב לה הבטן ומנדנדת
ממש לא בנ"א עד שהיא לא מצליחה לעצור ואז היא צורחתתתתתתתת
את נותנת לה משהו לעצירות? נורמלקס זה משהו מאוד טוב שהרבה עזר לי עם הילדים בעבר, הפעם הנורמלקס לא ממש עוזר לי, נקווה לבשוורת טובות

סופר חיובי

משתמש מקצוען
אפשר לקנות סיר ושתשב באמצע הבית ככה היא תשב שם המון זמן ותהיה גם בעינינים
אחרי שהיא תלמד לעשות אפשר להעביר לשירותים
אבל הבעיה די מוכרת רק לא לסחוב המון זמן כי זה יכול להיות מסוכן
אפשר להביא לא דברים שגורמים ליציאות כמו מי שזיפים וכו'

שוש גרפיקה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שלום רב,
הבת הגדולה שלי היתה עושה בטיטול ששמתי לה לפני כל לילה - או בערב לפני השינה או בבוקר כשקמה...
תהליך שלקח בערך כחצי שנה עד שנגמלה לבד מהעניין... (ואז התחלתי גמילת לילה...)

הבן שלי כרגע בגמילה, עדיין חושש ומפחד, אני לא נלחמת מידי, מעודדת אותו שהוא גדול, וכן יושבת איתו עם ספרים...
ומציעה לו במקביל טיטול עמנ' שיקח זאת בחשבון וירגיש משוחרר... (בכל אופן מתפנה ולא עוצר את עצמו...)

כדאי שכן תתיעצי עם מומחים כיוון שהילדה גורמת לעצמה לעצירות - וזה מסוכן....

בהצלחה!

אסתי M

משתמש מקצוען
מנסיון עם הבת שלי עכשיו בימים אלו. ישבתי איתה שעה וחצי! בשרותים ופתחתי ספרי ילדים וספרתי לה על כל דמות שהוא גדול והיא גדולה והתינוקים קטנים ויש להם טיטול...
ממש חפרתי לה עם זה. והמצב הרבה יותר טוב. ממש בלי השוואה.
היא הרבה יותר קטנה עכשיו נהיתה בת שנתיים- זה בא נטו ממנה..
ה' יעזור הלאה. כמובן צריך להתפלל גם על זה..
המון הצלחה.
אגב, שמעתי פעם שעצירות בגגל זה, זה לא דבר מפחיד אם זה מגיע למצב של חום כדאי לטפל אבל זה ממש קיצוני..
אני משתמשת בבועות סבון... זה גם משחרר.
אגב יש טיטול מתחתון שאני תמיד שמה בתחילת הגמילה שהוא נוח להורדה ולא מלחיץ את הילד.
עוד דבר, חברה שלי, עושה עם הילד משחק, ''מתקשרת'' ליציאה (חילוניה כך שיש לזה שם...) והילד אומר לו לצאת וכך משתחרר...

ט.ק

משתמש מקצוען
מסכנה :(
אולי תתיעצי עם הרופא ילדים שלה מה עושים?
התייעצתי ואמר לי לתת לה נורמלקס
את נותנת לה משהו לעצירות? נורמלקס זה משהו מאוד טוב שהרבה עזר לי עם הילדים בעבר, הפעם הנורמלקס לא ממש עוזר לי, נקווה לבשוורת טובות
ניסתי
א. הילדה לא מסכימה לשתות
ב. כשהיא כן שתתה זה לא עזר בכלל ורק סיבך
ושלשולים ולא יודעת מה
שלום רב,
הבת הגדולה שלי היתה עושה בטיטול ששמתי לה לפני כל לילה - או בערב לפני השינה או בבוקר כשקמה...
תהליך שלקח בערך כחצי שנה עד שנגמלה לבד מהעניין... (ואז התחלתי גמילת לילה...)
לא עוזר לה טיטול......

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מכירה את זה.
הלכנו לרופא ילדים והוא אמר לתת לשתות שמן כלשהו (לא זוכרת) אפשר לערבב את זה בשתיה.
זה גורם שהילדה תהיה חייבת לעשות ולא תוכל להתאפק, ואז היא מתרגלת לאט לאט
ונעשית פחות לחוצה.
העניין הוא שצריך הוראות של הרופא לגבי המינון. גם כשזה מסתדר צריך להוריד את המינון לאט לאט ולא בבת אחת. בהצלחה!

משבצת 2

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני חושבת שמלבד העצות הרפואיות שנתנו כאן
אפשר גם להסביר לה במילים ברורות בנחת וברוגע - מה קורה לאוכל שהיא אוכלת ואיך שד' עשה לנו מכשיר מיוחד שמה שלא טוב לגוף יוצא.
(אפשר גם להראות לה פעם - הנה קליפה של פלפל וכו'...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה