קצת בעייתי לדעת לפתור רק לפי שירים,ואני טוענת שאין כמו שיר! תלמדי אותה את השירים שלימדו אותנו על לוח הכפל...
לא נכון, אין חומר יותר שימושי בחשבון לאורך כל שנות הבית ספר ובחיים כמו לוח הכפל, אפשר לעזוב את הכל וללמד רק אותובמהלך העבודה המעשית שלי בהוראה צפינו בכיתה ד' מס' שבועות (על אותה הכיתה) שמצב הכפל והחילוק שלהם היה ממש נוראי...(בעקבות ענייני קורונה וכו'....) בסופו של דבר המורה שלהם לימדה אותם להשתמש בלוח הכפל ונתנה לכל אחת אישי משלה מודבק על השולחן ולאט לאט הן התרגלו וידעו גם ללא הלוח...(לא כולן אבל הרוב... )
איפה אפשר להשיג את זה להשאלה בלבד?במתמטיקה יש ספר מאוד מומלץ שאני עובדת איתו בכיתה מקדמת- ספר אבני דרך-כפל, שהוא שלב אחרי שלב ומאוד מפורט.
ממליצה מאוד!!
מאד מומלץ ע"י שיריםקצת בעייתי לדעת לפתור רק לפי שירים,
אין דרך שאפשר יהיה להסביר את זה באופן רציונאלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: