הפריע לי מבחינה תזונתית, אבל אתמול הורדתי לחץ, היא באמת אכלה מעט, בעיקר חלבונים וזה הספיק לה.היא אף פעם לא אכלה לחם או שזה נהיה פתאום?
ומאפים ביתיים שהיא מכינה?
ארוחת ערב זה הארוחה היחידה שהיא אוכלת בבית?
מה שמפריע לכם זה שזה מקשה על הארוחת ערב או מבחינת התזונה שלה?
תקשיבי, ממש תפס אותי מה שכתבת! אתמול אכן לא 'רדפתי' אחריה יותר מידיי, נתת לה מעדן וקרקר וזה הספיק לה לישון טוב עד הבוקר ברוך ד', יש מצב ממש שזה הסיפור שלה, והיא פשוט לא זקוקה ליותר מזה.יש לה עודפי שומן?
לפעמים יש ירידה בתיאבון באיזור גילאי 3 ו6
הגוף פשוט מנסה להיפטר מעודפים ע"י ירידה בתאבון
ואין מה להילחץ, הוא משתמש במאגרים
יש מצב שזה הסיפור שלה?
מצוין.הפריע לי מבחינה תזונתית, אבל אתמול הורדתי לחץ, היא באמת אכלה מעט, בעיקר חלבונים וזה הספיק לה.
יש שוקולד מחרובים או מחלבה זה גם בריא וגם טעים....חבל למרוח שוקולד רגיל על לחם לבן זה באמת לא נותן אנרגיה שנשארת לאורך זמן.אני שכנעתי את הבן שלי גם כן בערך בגיל הזה
לאכול לחם עם שוקולד!
וואו!יש לי ילד בן3 גם לא אוכל בכלל לחמים{לא היה אוכל אפעם} אבל אצלו זה לחמים בצקים כלום פשוט לא נוגע!
פיצות מאפים לחם מטוגן לא מדבר אליו בהחלט קשה עם הארוחות אבל נותנת לו בעיקר מזונות לגן וזה משביע אותו.
רק תבדקי קודם כמה סוכר יש בזה...יש שוקולד מחרובים או מחלבה זה גם בריא וגם טעים....חבל למרוח שוקולד רגיל על לחם לבן זה באמת לא נותן אנרגיה שנשארת לאורך זמן.
יש גיל שבו אפשר עדיין "לעבוד " על הילדים....
אח"כ הם "עובדים " עלינו....
בול הבן שליבבוקר היא עושה טובה כי הגננות מחייבות ואוכלת מעט לחם ולא מוכנה עם שום ממרח!
מעניין לנסות פריכיות וכד' - לא חשבתי על הקטע התחושתי כאן בסיפור.
נכון ושמתי עצוב כי ניסיתי את הכל ורק שוקולד הנסיך הסכים בקושייש שוקולד מחרובים או מחלבה זה גם בריא וגם טעים....חבל למרוח שוקולד רגיל על לחם לבן זה באמת לא נותן אנרגיה
ממש מעניין מה שאת כותבת!!! יש לה בהחלט עודפי שומן.
אבל לממתקים יש לה דווקא תאבון מוגבר...
למה הכוונה אין מה להילחץ-לצפות שתשבע רק מסלט וביצה לדוגמא כי הגוף משתמש במאגרים ישנים?
חזרתי עכשיו...תקשיבי, ממש תפס אותי מה שכתבת! אתמול אכן לא 'רדפתי' אחריה יותר מידיי, נתת לה מעדן וקרקר וזה הספיק לה לישון טוב עד הבוקר ברוך ד', יש מצב ממש שזה הסיפור שלה, והיא פשוט לא זקוקה ליותר מזה.
מעניין לראות מקורות לעניין.
מתכון מעולה לחביתת קוואקר (זה נראה מעין פשטידה) מכינה כל יום!!! טעים עד כדי שאני מכינה כמות כפולה ואנחנו אוכלות ביחד...הילדה שלי בגיל 3.5 לאחרונה לא מוכנה לחם זה כולל פיתות, לחמניות וכד', כל יום שוברת ת'ראש מה להכין לה ארוחת ערב
ניסיתי חלב וקורנפלקס, דייסות למיניהן, אבל בכ"ז מחפשת רעיון למשהו קל להכנה, בריא ומשביע או איך ניתן לשכנע אותה כן לאכול לחם, בכל זאת מוצר בסיסי!
תודה לעונות!
ממש תודה!!מתכון מעולה לחביתת קוואקר (זה נראה מעין פשטידה) מכינה כל יום!!! טעים עד כדי שאני מכינה כמות כפולה ואנחנו אוכלות ביחד...
ביצה
2 כפות קוואקר (גרוס)
1 כף גבינה
מעט מלח
במחבת חמה עם ריסוס שמן
זה משביע, בריא וטעים
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: