איך שתירצה
משתמש פעיל
אפשר להשים בלפסתר בהגודל ואז ככה לא היה נוח לה ואז זה יגמול אותה מזה!
לי אישית עזר מאד מרהמנסיון רב שנים + דור המשך:
לא עוזר פלסטר
לא עוזר מרה
לא עוזר פרסים
לא עוזר הפחדות
מה כן?
פלטה ייעודית, מן ברזל בתוך הפה שלא מאפשרת מציצה. לאחר כחצי שנה, מורידים ואין יותר מציצת אצבע.
מומלץ בחום.
אם זה חשוב לה אז או שהיא תוריד את זה או שהיא תמשיך על זהאפשר להשים בלפסתר בהגודל ואז ככה לא היה נוח לה ואז זה יגמול אותה מזה!
תאמין לי אם הטכניקות של היום לא חסר דרכים לעשות שהיא לא תוריד את זה !אם זה חשוב לה אז או שהיא תוריד את זה או שהיא תמשיך על זה
מנסים לדבר איתו על חשיבות הדבר מבחינות שונות, ומחכים לרצון שלו.מה עושים כשהילד מתרגל לטעם של המרה וזה כבר לא מר לו?
(פלסטר הוא מוריד )
ילדה שמרגיעה את עצמה עם אצבע היא הרבה יותר תלותית מילדה שמקבלת חיבוק ממבוגר כדי להרגע.בתור אמא לתינוקת שמוצצת אצבע וזה כל כך מרגיע אותה ועושה אותה שליווה וזה כיף לראות אותה ככה מחוברת לעצמה ב"ה ומרגיעה את עצמה ללא תלות במבוגרים הייתי שמחה לקבל תגובות להתכתבויות פהמאנשים שמצצו אצבע בפועל.האם הייתם רוצים שיעזרו לכם להיגמל או יניחו לנפשכם?
מחילה החברה לא מעניינת אותי מי שירצה לצחוק על מישהו ימצא על מה ואוי לנפשי אם אני אתן לזה במה ליד הילדים שלי שאולי מישהו יצחק עליהםזה לא תפקיד של הורה לאיים על הילד או להחליש אותו! וממש לא משנה מה המטרה. כואב לי הלב לקרוא בתגובות שהורים הכניסו פחד בילדים שלהם וככה הם נגמלו זה נשמע לי מעילה בתפקיד ההורי- המגונן והנותן תעצומות נפש לעניות דעתי יותר חמור ההיזק מזה מאשר מציצת אצבע.
אודה לתגובות של אנשים שמצצו/ מוצצים האם לדעתכם המטרה של גמילה מקדשת כל אמצעי? תודה רבה!
חשוב לי לציין שאני לא אומרת שאני מעודדת זאת לכתחילה מכל בחינה שהיא אני רואה בזה דבר לא רצוי או מועדף פשוט שכבר נמצאים בתוך הסיטואציה אני מנסה להבין האם קריטי להילחם בה. סליחה אם מילותי חלילה היו לא נעימות או נחרצות אין זו כוונתי כלל זה פשוט נושא שמאוד רגיש לי בגלל שיש לי ילד כזה בבית ואני באמת באמת רוצה להחכים! פשוט אני מפחדת לטעות סביב הנושא הזה! מה שכתבתי באמת נכתב ממקום נמוך שרוצה ללמוד אבל על סמך מידע מהימן. סליחה אם זה לא היה מובן כך!!ילדה שמרגיעה את עצמה עם אצבע היא הרבה יותר תלותית מילדה שמקבלת חיבוק ממבוגר כדי להרגע.
ואגב מציצת אצבע היא דווקא יצירת ניתוק מהסביבה ולא חיבור...
בעיניי מציצת אצבע מעודדת דפוס התמכרות בבגרות .
יש כאלו שמתרגלים או שמעדיפים את הטעם של המרה פלוס התחושה המרגיעה של האצבע בפה מאשר כלוםאי אפשר להתרגל לטעם של המרה!
אצלינו אף אחד לא התרגל וכולם הפסיקו מיד למצץ את האצבעיש כאלו שמתרגלים או שמעדיפים את הטעם של המרה פלוס התחושה המרגיעה של האצבע בפה מאשר כלום
הבן שלי אחרי שמרחתי לו הכניס אצבע וירק מס פעמים -רצוף ואחרי כמה יריקות מצץ רגיל
כך כל פעם שמרחתי לו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: