דרוש מידע ילדה היסטרית

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
הבת שלי בת 3, ילדה מאוד חכמה, קצת מעל הנורמה, מדברת בשפה גבוהה ומבינה מאוד מה קורה מסביבה.
אבל קשה לה מאוד לקבל דברים שהיא לא מסכימה איתם, כמו למשל דברים שלא מרשים לה והיא לא מבינה למה.
היא יכולה להיכנס להיסטריה מדברים קטנים ולפעמים גם מבחינתי בלי סיבה (אני לפחות לא מבינה והיא לא מסבירה)
היא בוכה וצועקת שהיא לא מצליחה להירגע.
אני מנסה להרגיע אותה לחבק, לדבר בנחת ובשקט, להגיד לה לנשום עמוק, שום דבר לא עוזר, היא היסטרית לגמרי.
מישהו מכיר תופעה כזאת?

(יש לי עוד ילדים וכמובן שגם להם יש התקפות של בכי אבל לא ברמה היסטרית כזאת)

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אינני מבין בחינוך אך גם לי יש ילדה (4) מאוד חכמה שלפעמים מתפרצת כשמשהו לא כפי שהיא רוצה והיא פשוט לא יכולה לשלוט על עצמה ובגלל שהיא חכמה היא מודעת לזה ואומרת לנו אני לא יכולה להרגע, קשה לי.
אולי יש קשר בין החכמה והמודעות העצמית והסביבתית לקושי לשלוט על עצמה??
אשמח לטיפים ממבינים ומנוסים בתחום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה