לי בגיל הזה היה סוג של דכאון
עבר ליבסוף. היום אני יודעת שזה כנראה היה ככה, אז לא ידעתי אבל היתה לי תקופה של ריק פנימי ששאלתי את עצמי מי אני ואף אחד בסביבה שלי לא ידע למה יש לי שאלות כאלהמה עשית?
מפריע לה המחשבות והשאלותמה מפריע לה? שעולה לה שאלות?
אם השאלות באמת עלו לה אז מה מפריע לה? שקשה לה השאלות? או שרק היא שואלת שאלות?
אם כן אז צריך לענות לה על השאלות [אפשר גם לומר זה שאלה טובה ואני צריך לחשוב על זה לילה, או לחילופין אין לי תשובה,]מפריע לה המחשבות והשאלות
כן אוהבת לא אוהבת..לא פורט איזה סגנון מחשבות על הורים,
שתשב עם עצמה ותחשוב: צדדים לכאן ולכאן ברוגע, למה כן, למה לא. תלמד ותבין שבכל מקרה היא חייבת לכבד את ההורים. תעשה לעצמה רשימה של כל מה שההורים שלה עשו בשבילה וזה שהם אוהבים אותה וכו'. נראה לי שבסוף היא תגלה שהיא אוהבת... אבל שלא תפחד.כן אוהבת לא אוהבת..
בסגנון הזה
עדיף ללמוד ביחד כדי לתת לה הרגשה של תמיכה ולא שהיא מתמודדת לבד עם השאלות האלהאם כן אז צריך לענות לה על השאלות [אפשר גם לומר זה שאלה טובה ואני צריך לחשוב על זה לילה, או לחילופין אין לי תשובה,]
צריך לא להיבהל ולפחד מהשאלות,
לכאורה מדובר בילדה חכמה מהרגיל,
אפשר לתת לה ללמוד לבד או ביחד ספר על אמונה וכדו' אפשר לדוג' מכתב מאליהו,
לא פורט איזה סגנון מחשבות על הורים,
קודם כל יפה מאוד שהיא מרגישה פתוחה לדבר אתכם על זה,כן אוהבת לא אוהבת..
בסגנון הזה
המון המון חום ואהבהקודם כל יפה מאוד שהיא מרגישה פתוחה לדבר אתכם על זה,
הייתי ממליץ להתייעץ עם אדם יותר מקצועי ממני,
אני שמעתי רק כמה קורסים,
מה שכן חשוב זה לא למרוח אותה, לתת חום ואהבה, לתת לה לבטא את עצמה בדברים שהיא טובה בהם,
הרבה הצלחה
השאלות הן לא הבעיה... העניין זה התשובות.אני רוצה לדעת שזה תקין
הייתי רוצה לעבור לאישי אבל אין לי פרימיוםהמון המון חום ואהבה
מאד פתוחה איתנו
המון דיבורים ויציאות צ'ופרים וכו'
אומרת שעוזר לה ב"ה
אני רוצה לדעת שזה תקין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: