מההתרשמות שלי, ולא חייבים להסכים איתי:ד"ר הרט נחשב למומחה?
בעיקר ותיק ומוכר בבני ברק.
פחות עשה לי רושם שהוא בעניין של התעדכנות בחידושים רפואיים וכדומה.
מההתרשמות שלי, ולא חייבים להסכים איתי:ד"ר הרט נחשב למומחה?
היה לה, יום אחרי סיום שבוע של מוקסיפן, פריחה בכלמהגוף שהלכה והחמירה במהירות, והתנפחות.את יכולה לומר לי איזה התקף היה לה אחרי האנטיביוטיקה?
ד"ר הרט נחשב למומחה?
אז לכאורה גם לנו לא יסכימו לעשות בדיקה,היה לה, יום אחרי סיום שבוע של מוקסיפן, פריחה בכלמהגוף שהלכה והחמירה במהירות, והתנפחות.
למה שלא יסכימו לכם, כי ד"ר הרט לא הסכים? לא רואה את הקשר בין השניים.אז לכאורה גם לנו לא יסכימו לעשות בדיקה,
3 דק' אחרי שסיימנו להצליח לטפטף כמה טיפות היה התקף יותר חמור.
@גלבוע יש לך המלצה לאלרגולוג בירושלים שמומלץ ללכת אליו?
כי הבנתי שאם יש הקשר ברור לתרופה ואם יש תחליפים אז לא בודקיםלמה שלא יסכימו לכם, כי ד"ר הרט לא הסכים? לא רואה את הקשר בין השניים.
בירושלים נחשבת למומלצת מאד ד"ר נטלי דניאל, בשערי העיר.
זה מה שצוטט פה בשם ד"ר הרט.כי הבנתי שאם יש הקשר ברור לתרופה ואם יש תחליפים אז לא בודקים
אבל אני אקבע אצלה תור בע"ה ונראה מה היא תגיד.
מצטרפת גם להמלצה על נטלי דניאל.למה שלא יסכימו לכם, כי ד"ר הרט לא הסכים? לא רואה את הקשר בין השניים.
בירושלים נחשבת למומלצת מאד ד"ר נטלי דניאל, בשערי העיר.
ד"ר הרט עושה בדיקה לגלות למה הילד אלרגיאת יכולה לומר לי איזה התקף היה לה אחרי האנטיביוטיקה?
ד"ר הרט נחשב למומחה?
אז הם לא אלרגים לחלב, אין סיכוי שמטרנה לא וסימילאק כן, את בדקת בבדיקת אלרגיה רישמית? או שנראה לך שהם אלרגים לחלב וסימילאק לא בעייתי?כן, סימילאק רגיל
הם היו רגישים רק למטרנה
ואגב, לכולם אצלי זה התחיל כחודש אחרי הלידה למרות שחשפתי אותם מהלידה למטרנה והם אכלו את זה ממש טוב, עד גיל חודש..
כדאי ללכת כדי לאבחן גם באיזה רמה זה האלרגיה@גלבוע עוד שאלה אם אפשר,
אם הרופא במוקד קבע שזה התקף אלרגיה צריך ללכת לאלרגולוג או שזה כבר מיותר?
לא אלרגיה, רגישות..אז הם לא אלרגים לחלב, אין סיכוי שמטרנה לא וסימילאק כן, את בדקת בבדיקת אלרגיה רישמית? או שנראה לך שהם אלרגים לחלב וסימילאק לא בעייתי?
כדאי ללכת כדי לאבחן גם באיזה רמה זה האלרגיה
בנוסף אם זה ח"ו ברמה מסכנת חיים יש לך דמי ביטוח לאומי וסייעת בשעות האוכל וגם תצטרכי להחזיק תרופה או אפיפן מה שיתנו לך
מצטרפת גם להמלצה על נטלי דניאל.
היינו אצלה בעבר הקצת רחוק (6 שנים).
עשתה רושם מקצועי.
מאד נחמדה ואדיבה
(לצערי אנחנו שוב בדרך אליה)
מקבלת ממאוחדת לא יודעת על שאר הקופות
מצטרפת גם להמלצה הייתי אצלה לפני כמה שבועות בשערי העיר בירושליםבירושלים נחשבת למומלצת מאד ד"ר נטלי דניאל, בשערי העיר.
על אלרגיה לפניצילין (אפילו מסכנת חיים) לא מקבלים סייעת בזמן האוכל, מהסיבה הפשוטה שאף אחד ממילא לא מאכיל ילדים בגן בפניצילין.כדאי ללכת כדי לאבחן גם באיזה רמה זה האלרגיה
בנוסף אם זה ח"ו ברמה מסכנת חיים יש לך דמי ביטוח לאומי וסייעת בשעות האוכל וגם תצטרכי להחזיק תרופה או אפיפן מה שיתנו לך
קצבת ילד נכה מביטוח לאומי לילד אלרגי ניתן להגיש את הבקשה רק מגיל 9 חודשיםלגבי ביטוח לאומי - אני לא יודעת. זכור לי שההגדרה היא אלרגיה למזון, ופניצילין הוא לא מזון, אבל שווה בדיקה.
קיבל כל יום בלי הפסקה? או שהיתה הפסקה באמצע?וזאת לאחר שהוא נחשף יום יום במשך שבועיים למטרנה בלבד!!
יש עוד מישהו שמטרנה עשתה בעיות וסימלאק היה הפתרון?לא אלרגיה, רגישות..
הם היו רגישים למטרנה, ולא לחלבי (יש מצב זה היה כבד מדי בשבילם)
וסימילאק היה בשבילם מצוין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: