אם אפשר יותר הסבר על הישום.מצ"ב יישום BlueFTP לנוקיה שתורגם ע"י לעברית בעז"ה בהמשך אני אולי גם יעביר אותו עיצוב מחודש לתועלת המשתמשים.
האמת היא שלי עצמי אין פלאפון נוקיה בכלל, אבל חבר ביקש ממני לתרגם לו את זה מאנגלית לעברית ותרגמתי לו והחלטתי לשתף בזה את כלל הציבור.אם אפשר יותר הסבר על הישום.
אם שחכתי אינה מטעני, אז מדובר ביישום שממש מכניס אותך לסייר הקבצים של המכשיר הנשלט, אם כמה פיצ'רים נוספים.אם אפשר יותר הסבר על הישום.
היה לי כבר את הישום הזה וזה היה כתוב תחת השם של אפליקציית ריגול ולא הבנתי מה הכוונהאם שחכתי אינה מטעני, אז מדובר ביישום שממש מכניס אותך לסייר הקבצים של המכשיר הנשלט, אם כמה פיצ'רים נוספים.
אגב, דרך התוכנה הזו אפשר לסייר גם בכונן C של המכשיר, ולראות ולהעתיק גם קבצי מערכת שבד''כ נוקיה לא מראה.
אבל אני לא מוצא את היישום של זה היכן הוא?מצ"ב יישום BlueFTP לנוקיה שתורגם ע"י לעברית בעז"ה בהמשך אני אולי גם יעביר אותו עיצוב מחודש לתועלת המשתמשים.
זה אמור להופיע אצלך כקובץ אחד שהסיומת שלו jar .אבל אני לא מוצא את היישום של זה היכן הוא?
אצלי זה נמצא כקובץ אחד
הא הוא מראה לי אותו כקובץ rarמשום מה לא מוצא כזה קובץ בכל מה ששלחת
כנראה שלא חילצת נכון.משום מה לא מוצא כזה קובץ בכל מה ששלחת
יש פה מישהו שניסה את הגירסא האחרונה?מצ"ב עדכון גירסא עם שיפורי יציבות בכלל ושיפורי התרגום לעברית בפרט.
מוזמנים להוריד מכאן.
רק תמחקו את הסיומת txt שיחזור ל jar
מי שניסה כבר את הגירסא האחרונה שיעדכן בבקשה אם עבד לו או לא.יש פה מישהו שניסה את הגירסא האחרונה?
תודה רבה!!מצ"ב עדכון גירסא עם שיפורי יציבות בכלל ושיפורי התרגום לעברית בפרט.
מוזמנים להוריד מכאן.
רק תמחקו את הסיומת txt שיחזור ל jar
מישהו כבר התלונן על זה והבטחתי לו שאני ינסה לסדר את זה, כרגע לא הספקתי עדיין... בעז"ה בהמשך...תודה רבה!!
אני ינסה להתקין את זה יותר מאוחר.
שאלה קטנה: כשאני מתחבר למכשיר אחר, ומנסה להעתיק קבצים למכשיר שלי, זה נתקע הרבה פעמים.
יש לך מושג אולי למה זה קורה?
אני מצאתי בינתיים יישום אחר שעושה את זה מצויין,מישהו כבר התלונן על זה והבטחתי לו שאני ינסה לסדר את זה, כרגע לא הספקתי עדיין... בעז"ה בהמשך...
הוא עובד באותו רעיון של הבלו?אני מצאתי בינתיים יישום אחר שעושה את זה מצויין,
נדמה לי קוראים לו bt file manager
(מצורף, להוריד את הסיומת txt)
אז הוא לא תחליף לבלו, ולא שווה לי להשקיע בלתרגם אותו....זה נטו להעתיק ממכשיר למכשיר,
אי אפשר אפילו לפתוח קבצים דרך היישום הזה.
הפקודות באנגלית: העתק, הדבק, גזור, תיקיה חדשה, מחק, פרטים.
ממש פשוט.
צודק,אז הוא לא תחליף לבלו, ולא שווה לי להשקיע בלתרגם אותו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: