יישא ברכה או דירומט באיזור בית שמש

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מישהו יודע מה יותר משתלם ישא ברכה או דירומט באיזור בית שמש?
דירומט אומרים שהם בודקים את כל המודעות ידנית זה נכון? המאגר שלהם טוב יותר בגלל זה? (הם לוקחים קצת יותר יקר).

אנוכי

משתמש מקצוען
לדעתי ישא ברכה מדויק יותר ויש יותר במאגר,
תוכל לפנות לישא ברכה לבקש במייל את הפרטים של הדירות בלי מספרים במייל- את זה הם נותנים ללא עלות,
לראות אם יש לך דירות במחיר שאתה מחפש וכו' ורק אז לשלם,

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בדקתי בלי טלפונים של שתיהם ואני לא ברור לי מי יותר טוב.

popsi

משתמש פעיל
בדקתי בלי טלפונים של שתיהם ואני לא ברור לי מי יותר טוב.
כדאי שתבדוק, באחד מהם (לא זכור לי אצל מי כרגע) אין בכלל תאריכים על כל דירה, דהיינו זה יכול להיות חומר מאוד ישן, ואצל האחר יש תאריכים והדוח כולל רק את הימים האחרונים.
וגם, באחד מהם אין מגבלת מחיר והדוח כולל מלא נתונים שיתכן ולא רלוונטים לכם בגלל המחיר.

קים ג'ונג און

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
מניסיון שלי לשום מאגר אין דירות טובות בבית שמש
הם נחטפות לפני שהם מגיעים למאגר וגם אם הם אומרים לך שיש דירות אז הם כבר לא רלונטיות
וסתם משלמים כסף ונופלים בפח, ולי היה מקרה שאמרתי להם שהדירה כבר תפוסה והתקשרתי אליהם אחרי שבוע מטלפון אחר והם עדיין הזכירו אותה וגם פרסמו אותה שוב למרות שאמרתי להם שהיא תפוסה

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מניסיון שלי לשום מאגר אין דירות טובות בבית שמש
הם נחטפות לפני שהם מגיעים למאגר וגם אם הם אומרים לך שיש דירות אז הם כבר לא רלונטיות
וסתם משלמים כסף ונופלים בפח, ולי היה מקרה שאמרתי להם שהדירה כבר תפוסה והתקשרתי אליהם אחרי שבוע מטלפון אחר והם עדיין הזכירו אותה וגם פרסמו אותה שוב למרות שאמרתי להם שהיא תפוסה
איזה מייאש אתה.....

אנוכי

משתמש מקצוען
באמת יש הרבה דירות שמגיעות מפה לאוזן, בל כמה שבדקי למתווכים יש בד"כ פחות, או את כל הדירות שיש בישא ברכה,
כשהייתי צריכה לשכור רוב הדירות בדירומט היו פגות תוקף רלוונטי.
עכשיו כשאני מפרסמת על דירה למכירה שניהם מעדכנים באותה צורה- תקליט המושמע בטלפון, אין שום הבדל.
כשפרסמתי על דירה נוספת להשכרה- מישא ברכה הגיעו עיקר הפניות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה