לצערי, יש לי תנור מתחת לשיש. אם אתם מעצבים מטבח לעולם אל תעשו את השטות הזו.
התנור היחיד הדו תאי שנכנס הוא תנור לא איכותי (לא אציין את שם החברה). לא אופה אחיד, טמפרטורות שמכוונים הם להמלצה בלבד.
וכמובן באילוץ הגודל התאים קטנים מאד, וצריך כל פעם להזהר שנייר האפייה לא ייתלקח - פעמים רבות נוצרו שם מדורות אש מרהיבות...
אני רוצה להחליף את התנור, והאופציה שהיתה בדעתי היא להכניס תנור אחד חד תאי כגון של אלקטרולוקס לעוגות וחלבי ויחד איתו עוד טוסטר אובן של נינג'ה שישמש לבשרי (כידוע, הוא מצטיין בטיגוני בשר וירקות, בקיצור מושלם לארוחות בתנור)
מבחינת מידות, בדקתי את המידות וזה נשמע אפשרי.
האם יש לכם נסיון אם דבר כזה? נשמע לכם נכון או מוטעה?
אשמח מאד להמלצה של מעצבות או בעלי נסיון.
תודה.
התנור היחיד הדו תאי שנכנס הוא תנור לא איכותי (לא אציין את שם החברה). לא אופה אחיד, טמפרטורות שמכוונים הם להמלצה בלבד.
וכמובן באילוץ הגודל התאים קטנים מאד, וצריך כל פעם להזהר שנייר האפייה לא ייתלקח - פעמים רבות נוצרו שם מדורות אש מרהיבות...
אני רוצה להחליף את התנור, והאופציה שהיתה בדעתי היא להכניס תנור אחד חד תאי כגון של אלקטרולוקס לעוגות וחלבי ויחד איתו עוד טוסטר אובן של נינג'ה שישמש לבשרי (כידוע, הוא מצטיין בטיגוני בשר וירקות, בקיצור מושלם לארוחות בתנור)
מבחינת מידות, בדקתי את המידות וזה נשמע אפשרי.
האם יש לכם נסיון אם דבר כזה? נשמע לכם נכון או מוטעה?
אשמח מאד להמלצה של מעצבות או בעלי נסיון.
תודה.
נערך לאחרונה ב: