יראת גאולה
משתמש מקצוען
מדמי הלידה ירד לך מס הכנסה? לי אף פעם לא ירד.ואגב למה אמור להזיק החזר מס אחרי חלד? הרי גם על הדמי לידה שילמתי מס
אם ירד, את צודקת, לכאורה לא יהיה לך מה להפסיד מהחזר מס.
מדמי הלידה ירד לך מס הכנסה? לי אף פעם לא ירד.ואגב למה אמור להזיק החזר מס אחרי חלד? הרי גם על הדמי לידה שילמתי מס
בטח, ירד לי הרבה מס הכנסהמדמי הלידה ירד לך מס הכנסה? לי אף פעם לא ירד.
אם ירד, את צודקת, לכאורה לא יהיה לך מה להפסיד מהחזר מס.
קביל כן@ייעוץ עיסקי ופיננסי @יהודה מילר
אשמח לתשובה, אני רוצה לעשות תיאום מס בגין תרומות, העניין הוא שהקבלה רשומה על שם בעלי, והוא תרם את זה בצ'קים מחשבון בנק אישי
המשכורת שלי נכנסת לחשבון בנק נוסף שהוא משותף לי ולבעלי
האם זה קביל ברשות המיסים?
מקווה שהובנתי כראוי, חשבון הבנק שממנו נתרמה התרומה הוא ע''ש בעלי בלבדקביל כן
בסוף זה אותו משק ביתמקווה שהובנתי כראוי, חשבון הבנק שממנו נתרמה התרומה הוא ע''ש בעלי בלבד
לטרטר אותםאשמח לעזרה, קבעתי תור לתיאום מס כדי שהפקדיה תעדכן לי את התרומות ואקבל אישור ביד - תכלס הבאתי ממש קצת קבלות (םחות מעשר) והיא לא הסכימה לעשות היא אמרה לשים בחוץ במש"מ, עברו כבר שבועיים ועדיין לא קיבלתי אישור למייל. איך אני יכולה לבדוק מה קורה? שנה שעברה, מישהו התקשר להגיד לי שאני צריכה לשלוח עוד אישורים מנגד הוא לא הסכים לשלוח במייל את האישור בשום אופן.
שנה קודם היה חסר לי אישור - אף אחד לא טרח להגיד לי, פשוט לא קיבלתי כלום..
מה אפשר לעשות? ללכת לשם לבדוק? להשאיר פניה באתר?
פשוט עוד כמה ימים זה כבר לא יעזור לי האישור בגלל שלא יקבלו לי אותו בעבודה..
לא הבנתינכון מאד וכבר כמה פעמים היו לי בעיות והם חייבים לי מלא כספים...
השאלה איך לטרטר, יש דרך בטלפון? ללכת לשם? פניה באתר?
תשלחי שוב פניהשהמס הכנסה לא שלח אישור, יודעת שתמיד אפשר לבקש אחורה למרות שיש בעיות עם זה כי אפשר להיות חייבים כסף..
בכל מקרה אני רוצה את האישור השנתי להשנה הנוכחית.
אז איך אפשר לבדוק מה עם המס הכנסה.
למה לא הגשת דרך האתר?אשמח לעזרה, קבעתי תור לתיאום מס כדי שהפקדיה תעדכן לי את התרומות ואקבל אישור ביד - תכלס הבאתי ממש קצת קבלות (םחות מעשר) והיא לא הסכימה לעשות היא אמרה לשים בחוץ במש"מ, עברו כבר שבועיים ועדיין לא קיבלתי אישור למייל. איך אני יכולה לבדוק מה קורה? שנה שעברה, מישהו התקשר להגיד לי שאני צריכה לשלוח עוד אישורים מנגד הוא לא הסכים לשלוח במייל את האישור בשום אופן.
תבררי ב*4954אשמח לעזרה, קבעתי תור לתיאום מס כדי שהפקדיה תעדכן לי את התרומות ואקבל אישור ביד - תכלס הבאתי ממש קצת קבלות (םחות מעשר) והיא לא הסכימה לעשות היא אמרה לשים בחוץ במש"מ, עברו כבר שבועיים ועדיין לא קיבלתי אישור למייל. איך אני יכולה לבדוק מה קורה? שנה שעברה, מישהו התקשר להגיד לי שאני צריכה לשלוח עוד אישורים מנגד הוא לא הסכים לשלוח במייל את האישור בשום אופן.
למה שיהיה בעיה?תודה רבה, באמת התקשרתי ואמרו שלא קיימת עבורי פניה, ואולי כדאי לי לנסות להגיש באתר ואני אנסה לשאול פקיד שומה אם זה בסדר, השארתי פניה רק לא בטוחה מתי יחזרו אלי..
מישהי יודעת אם זה יכול להיות בעייתי שאני יגיש באתר אם אני שמה גם בחוץ? אפשר להגיד לי שהגשתי כפול?
לא מאמין... אבל לא נתקלתי בזהכי כנראה עדיין לא הגיעו לזה, זה מחכה במשרדים בחוץ.. אם בדיוק יגיעו לזה תוך כדי טיפול או אחרי טיפול זה יכולה להיות בעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: