איזה לכלוך?מאם תופס לכלוך שלא יורד, מניסיון.
איזה לכלוך?מאם תופס לכלוך שלא יורד, מניסיון.
מה זה?שתיה בבקבוק ח"פ.
באליאקספרס זה אוונט המקורי?בקבוק - ממליצה גם על אוונט (מנסיון של תינוק עם ריפלוקס)
באמת המחיר לא כ"כ זול אבל הזמנתי באלי אקספרס ויצא ממש זול.
מוצץ- יש לאריסטוקרט מוצץ מסוים מאד דק (לא מצאתי בכל חנות, שווה לחפש) עולה בערך 4 ב 18 והוא מעולה! לדעתי הוא יותר טוב ממאמ בהקשר של הצורך אח"כ ביישור שיניים.
כמובן לא להעלות מידה כל עוד אפשרי...
לא יודעת אם מקורי, למה זה משנה? זה נראה בדיוק אותו דבר, אני לא יודעת להבדיל בין מה שקניתי בארץ למה שהזמנתי.באליאקספרס זה אוונט המקורי?
אם כן אשמח ממש לקישור
מסכימה, אבל מסיבה אחרת, צורת המציצה מהפטמה של מאמ שונה לחלוטין מהנקה, מי שמניקה תוך כדי זה ממש לא כדאי להשתמש במאמ, כמעט לא מפעילים את שרירי הלסת במציצה, ולכן זה גם פחות מחזק את הלסת לקראת אכילת המוצק.רק לא בקבוק של מאמ לתינוק קטן זה טעות! לא רואים כמה התינוק אכל בכלל כי החלק התחתון הוא אטום וזה סיוט. מה גם שצורת הפטמה מוזרה למדי...
לגמרי!!!!איזה יופי שהתינוקות שלכן לוקחים מוצץ כבחירת האמא!
כנראה את מרגילה את הילדים מגיל אפס לנראות ואם הם פולטים אז גם לא תסתובבי איתם בשכונההתגובה שלי היתה לגבי ההשקעה במוצץ, מוצץ הוא פריט מאוד מאוד משמעותי בנראות של התינוק.
המאם לדעתי צוברים כמויות של לכלוך בתוך כל החריצים והפתחים שלהם .
נקי, נוצץ המאם שלי, יש לי אותו כבר 14 חודש כמו חדש.מאם תופס לכלוך שלא יורד, מניסיון.
עברתי לאוונט גם בבקבוק וגם במוצץ.
לא ממליצה על בקבוק של מאמ!!
בגלל החלק התחתון שמתברג אי אפשר לראות כמה התינוק אכל!!!!
אותי זה ממש עצבן היה לנחש כל פעם ולראות בערך
לתינוק קטן אין צורך להוסיף שתיה, ברגע שאני נונת מים זה בכוס ח"פ או בקבוק ח"פ כמו של גדולים.מה זה?
לתינוק קטן?
לגיל 0 יש לקנות בקבוק קטנצ'יק שלהם בלי פקק הברגה למטה.רק לא בקבוק של מאמ לתינוק קטן זה טעות! לא רואים כמה התינוק אכל בכלל כי החלק התחתון הוא אטום וזה סיוט.
אמן, תודה.כנראה את מרגילה את הילדים מגיל אפס לנראות ואם הם פולטים אז גם לא תסתובבי איתם בשכונה
דיי הגזמת עם הנראות
לא גדלנו על זה....
ולעולם תמשיכו לשפוט אנשים לפי הרגלים של הילדים שלהם?? וילד שנדבק לשמיכה מסוימת ומסתובב איתה תעמללו את הילד בשביל הנראות של האמא שהולכת איתו??????????
ומלבד זאת נראה שזה הילד הראשון שלך.... כי מוצצים לילדים גדולים יותר נאבדים כל שני וחמישי ולמי יש תקציב???
ותגידי יש חוט.... יפה ומושקע גם אותו ילד בן שנה וחצי שנתיים יודע להוריד ולזרוק בדרך לגינה....
בתפילה שתמצאו את הדברים הנכונים להשקיע בהם...
איפה משיגים? מניסיון?א זה תינוק עקשן שרגיל רק להנקה אז יש את חברת COMO TOMO שמאוד דומה להנקה והתינוקים ממש אוהבים את זה
איפה?מנסיון
הבת שלי לא הסכימה כלוום מבקבוק
אני יודעת איפה אפשר להשיג את זה בירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: