לדבר עם מישהו אחר למה לא? השאלה אם את מתכוונת ללדבר עם מישהו ספציפי.אני יכולה לדבר על זה עם המטפלת
אבל זה ייקח עוד קצת זמן עד שאני ארגיש בנוח ומסוגלת
ואם משהי אחרת אני כן אוכל לדבר על זה עכשיו
לדבר על הטיפול בעצמו קשה לי מאד עדיין
נכון. אמא שלי מטפלת בשיטות האלו והיא עושה את זה הרבה דרך הטלפון. אבל יש מטפלים כמו פסיכולגים וכו.. שאי אפשר לדבר איתם בטלפוןואם הכוונה כמו ש @נעמישרה כתבה,
יעוץ טלפוני - יש טיפולים שאפשריים גם דרך שיחה טלפונית
(משפחות התת מודע, כמו נתיב הא"ב ושלושת המימדים, שאגב, יכולים לעזור בצורה מדהימה להסרת מחסומים. בגלל שהם עובדים על התת מודע.)
אמא שלי עושה מה שאת מחפשת.אני לא חושבת שזה ברמה שיחה ממש טיפולית
סוג של ייעוץ והכוונה
היא עובדת לפי שיטה?אמא שלי עושה מה שאת מחפשת.
כן.היא עובדת לפי שיטה?
מה הבעיה לשאול?את האמת - לא חשבתי עליהם - תודה רבה
הם מבינים גם בנושאים האלו?
אני קופצת על האשכול...
גם אני מחפשת ייעוץ טלפוני שידריך אותי לאיזה טיפול כדאי ללכת (במסגרת האופנה שכולם הולכים לטיפול...)
תודה מראש!!!
את יכולה לפנות אליי באישי, כדי ליצור קשר טלפוני
אנסה לעזור בשמחה.
לפעמים צריך רק קצת הכוונה אישית... שאלות מכוונות ומתאימות.
בהצלחה
תנסי טיפול דרך התת מודע ותראי כמה זה הרבה יותר מועיל מסתם ללכת לשיחות. אבל כל אחת מה שהיא מתחברת.אני אישית חושבת שטיפול שעובד דרך התת מודע כמו מוח אחד וכו' הוא לא יעיל כמו טיפול ע"י שיחות
כמטפלת בשיטת נתיב הא"באני אישית חושבת שטיפול שעובד דרך התת מודע כמו מוח אחד וכו' הוא לא יעיל כמו טיפול ע"י שיחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: