עזרה ייעוץ בעניני שלום בית

מצב
הנושא נעול.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
הערה חשובה:
זה שיש אדם/רב כזה או אחר שיש לו ידע רב ופה מפיק מרגליות או כותב מאמרים בעלונים וכד' - הוא אולי יכול להיות מדריך טוב, אבל ממש לא לטפל.
בשביל לטפל צריך הרבה מומחיות ונסיון כדי לא לגרום נזק, מספיק פספוס קטן ואחד הצדדים "שורף אותו" וננעל, וקל מאוד לגרום נזק בלי משים (למשל לגרום לאחד מהצדדים להתחיל לחפש דברים שהפריעו לו כדי להתגונן מפני האשמות שמטיחים בו), ולקבע בעיות, ומה לא?
חייבים המלצות (השאלה ממי?) רק זהירות נדרשת.
והכי חשוב בעולם לא לשתף שום חבר/חברותא או קרוב משפחה, בטח לא הורים.

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לגבי התכתבות במייל,
אמנם זה נשמע לא מקצועי ולא נכון.
אבל יכול להעיד על זוג חברים שלא היו מעוניינים שידעו על הבעיות שלהם, והתכתבו עם יועץ במשך תקופה ארוכה, כאשר הם לא חושפים מי הם בשמות משפחה.
והיו מאד מרוצים.

אמנם לא הייתי ממליץ לכל אחד, אבל יש כאלה שזה יכול להתאים להם.

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
שלום בית זה משהו ששווה להשקיע עליו כל שקל!
(יש לי המלצה על מישהו )
יש רבני שכונות שממש מתעסקים עם זה וידעים לייעץ כמובן זה לא כמו טיפול

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
אני מחפש יהודי תלמיד חכם שאפשר להתייעץ עמו בעניני שלום בית. (כמובן יהודי שמבין ומתעסק בזה).
תודה מראש.
הסיבה שאני פונה כאן היא מחמת שרוב היועצים לוקחים תשלום גבוה שאיננו זמין אצלי...)

בס"ד
יש לי מה להציע לך
02-5839769
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה