תוסיפי את זהאיך עושים את זה ?
כותבים טימו בגוגל?
ניסיתי לא הלך
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
תוסיפי את זהאיך עושים את זה ?
כותבים טימו בגוגל?
ניסיתי לא הלך
איך עושים את זה ?
כותבים טימו בגוגל?
ניסיתי לא
תעבור לאתר temu דרך קישור של פרסומת. אפשר לכתוב שם של מוצר ומילה temu או סתם "פרסומת temu" ולעבור לאתר דרך אחד הקישורים שיופיע.איך????
הוא כותב לי שאני יכולה לקבל החזר רק לחשבון באתרלידיעת כולם!! תשמעו משהו מעלף!!!!
יש להם שירות שנקרא התאמת מחיר, המדיניות שלו היא שכאשר הזמנתם מוצר שעלה למשל 90 ש"ח ובתוך 30 יום מההזמנה [לא בתוך יומיים או שבוע שגם זה מכובד, 30 יום שלימים!!!] ירד המחיר, למשל ל70 ש"ח אתם זכאים להחזר של ההפרש הזה- 20 ש"ח !!
אני למשל הזמנתי דברים ב600 ש"ח בערך, נאמר משהו כמו 15 פריטים, 3 ימים אחרי ההזמנה ניגשתי לעשות "התאמת מחיר" כמובן שזה מתבצע אוטומטית לכל המוצרים בקנייה בלי שאבדוק מוצר מוצר.. והופ 52 ש"ח מכלל הפריטים ירדו.. יש פריט שירד ב10 ש"ח אחד ירד ב5 ש"ח כמה שירדו ב1 ש"ח, הנה 52 ש"ח
מאז אני תמיד בודק אחרי הזמנה כל כמה ימים האם יש ירידת מחיר ועושה התאמת מוצר..
איך עושים את זה? [לוחצים למעלה על הלחצן של התמיכה, אחר כך רואים את ההזמנות האחרונות בתיבות מלבניות גדולות כאלו, לוחצים על ההזמנה ואיך רואים שם אופציה "המחיר ירד- ניתן לבקש התאמת מחיר" לוחצים על זה בוחרים לאיפה להחזיר את הכסף, לחשבון בנק\פאיפל או לארנק של טמו וזהו בלי דיבורים ובלי צ'אט איתם... אוטומטית! *אם האופציה לא מופיעה אז המחיר לא ירד..]
תהנו מקווה שהועלתי
אצלי זה לא כך אני הצלחתי להחזיר לאמצעי תשלום המקורי.הוא כותב לי שאני יכולה לקבל החזר רק לחשבון באתר
''אתה יכול לקבל את ההחזר שלך לאמצעי התשלום המקורי שלך בעת ביטול הזמנות או החזר כספי על פריטים''.
רק אצלי או שזה שינוי רשמי באתר?
מחילה על החפירה, איך מגיעים לכ"כ הרבה קרדיט?יש לי קרדיט מיותר בטימו כ500 ש"ח מוכרת ב15 % הנחה
לפרטים במייל BSD.BSD.1000 שטרודל וכו
אין הבדל.יש הבדל אם מקבלים את ההחזר לקרדיט או לאמצעי תשלום?
פשוט אני לא מבין למה עושים החזר לקרדיט אם אפשר לעשות החזר לאמצעי תשלום?!
לאאם הזמנתי כמה דברים בעלות כוללת של 450 שקל, אני אשלם על זה מס כשזה יגיע לארץ?
אפשר לבחור כל משלוח שיהיה עד הבית בלי להוסיף שקל, פעם זה היה ברירת מחדל היום צריך לשנות לפני סיום ההזמנהאולי מישהו מכיר
קישור לטמו שמוסיפים 4 ש"ח ומקבלים את המשלוח עד הבית?
ככה שמעתי מחברה
רק מינימום הזמנה 180 ש"חאפשר לבחור כל משלוח שיהיה עד הבית בלי להוסיף שקל, פעם זה היה ברירת מחדל היום צריך לשנות לפני סיום ההזמנה
כל מה שאני מקבל מטמו הוא עד הביתאולי מישהו מכיר
קישור לטמו שמוסיפים 4 ש"ח ומקבלים את המשלוח עד הבית?
ככה שמעתי מחברה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: