ממספר קופונים מסויים זה ככההם נהיו עקשנים בנושא
ניסיתי כמה פעמים ולא נותנים
פשוט פתחתי חשבון חדש
ולא לשכוח לסיים את הקרדיט
ממספר קופונים מסויים זה ככההם נהיו עקשנים בנושא
ניסיתי כמה פעמים ולא נותנים
איך סיימת את הקרדיט אם פתחת חשבון חדש?ממספר קופונים מסויים זה ככה
פשוט פתחתי חשבון חדש
ולא לשכוח לסיים את הקרדיט
אין אצלי הגבלת מחיר לקניההכוונה להגבלת מחיר.. בלי קשר המשלוח שם עד היום תמיד בחינם
לידיעת כולם!! תשמעו משהו מעלף!!!!לא חסר לי דברים להזמין משם... תמיד בסוף קניה אני נזכר בעוד 10 דברים לפחות שרציתי.. המחיר מעצבן אותי, והידיעה שמזכירה אחת משנה את זה ברגע ל 20% פחות - לא נותנת לי מרגוע ללחוץ על שלח הזמנה
איך מוחקים אצלם את פרטי האשראי?אם מחקתי את פרטי חשבון אשראי שלי, (מחשש גנבות, אין לי פייפאל) לא יצליחו לי לעשות החזר כספי אם נרצה להחזיר? מה עושים?
תבדקי איתם בצ'אטומהרגע שהחבילה הגיע, נעלם הכפתור של התאמות מחיר
ואין לי אפשרות לבקש יותר
לפי הסיפורים כאן הבנתי שזה אמור להיות עד חודש מההזמנה
זה קרה לעוד מישהו?
זה אמור להיות, ככה כתוב באתר..לפי הסיפורים כאן הבנתי שזה אמור להיות עד חודש מההזמנה
היה פריט שראית שירד המחיר ובכל אופן לא החזירו את ההפרש?וגם אם היו לי כמה פריטים מאותו סוג, נתן רק על אחד מהם...)
תמיד שולחים לי עם געש, מגיע עד הביתתמיד שלחו לי עם געש
עכשיו עם ILine
זה לא מטריד אותי עד כדי כךתבדקי איתם בצ'אט
ברור שבדקתי שםזה אמור להיות, ככה כתוב באתר..
כדאי לבדוק אם יש את האפשרות הזאת בתוך "הצגת פרטי הזמנה"
החזירו את ההפרש על פריט אחד, ולא על כל השלושהיה פריט שראית שירד המחיר ובכל אופן לא החזירו את ההפרש?
נעלם הכפתור של התאמות מחיר
ואין לי אפשרות לבקש יותר
לפי הסיפורים כאן הבנתי שזה אמור להיות עד חודש מההזמנה
זה קרה לעוד מישהו?
איך עושים את זה? [לוחצים למעלה על הלחצן של התמיכה, אחר כך רואים את ההזמנות האחרונות בתיבות מלבניות גדולות כאלו, לוחצים על ההזמנה ואיך רואים שם אופציה "המחיר ירד- ניתן לבקש התאמת מחיר" לוחצים על זה בוחרים לאיפה להחזיר את הכסף, לחשבון בנק\פאיפל או לארנק של טמו וזהו בלי דיבורים ובלי צ'אט איתם... אוטומטית! *אם האופציה לא מופיעה אז המחיר לא ירד..]
תהנו מקווה שהועלתי
נכון, חוץ מהסיבה העיקרית: משלוחים עד הבית!!אפשר לשנות את השם של האשכול
זה לא יותר זול מאלי
במיוחד שאחרי כמות מסוימת הם לא מביאים עוד קופונים
זה יוצא שבסילים של אלי אפשר לקנות בכמעט בחצי מחיר מטימו!!!
אכן השירות והנוחות בטימו בהרבה יותר מאלי
לגביי המהירות
מוצרי CHOICE של אלי מגיעים יותר מהר מטימו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: