אצלי ואצל עוד שכתבו פה בימים הראשונים מחזירים כסף אחרי שזה כבר בארץ ובטח אחרי שהחבילה נמסרת אז רק בקרדיט.@נפטון תודה.
למה זה נותן לי לבחור רק בקרדיט לחשבון טימו ולא ישירות לאשראי?
יש מצב שבגלל ששילמתי בפייפאל?
אז מעניין למה הם לא נותנים לי עכשיו החזר כספיאצלי ואצל עוד שכתבו פה בימים הראשונים מחזירים כסף אחרי שזה כבר בארץ ובטח אחרי שהחבילה נמסרת אז רק בקרדיט.
כשמחזירים פריטים אפשר לבחור
ניסית בימים האחרונים?אז אולי באמת קשור לפייפאל, אני משלם בגוגל פיי
תפתחי צ'אט תראי להם שהמחיר ירד אחרי ההתאמה ויאשרו תוך 3 דקות.. מנסיון אישיעדיין לא קיבלתי את ההזמנה ובכל זאת כשאני מנסה לבקש התאמת מחיר כתוב לי:
מצטערים, אין באפשרותך לבקש התאמת מחיר עבור הזמנה זו
כבר בוצע החזר כספי עבור הפריטים הבאים...
א. בימים האחרונים ממש, לא הזמנתי.ניסית בימים האחרונים?
נראה שהם שינו נהלים...
א. נותן החזר רק לקרדיט בחשבון
ב. לא נותן לבקש התאמת מחיר יותר מפעם אחת למוצר!
עדיין לא קיבלתי את ההזמנה ובכל זאת כשאני מנסה לבקש התאמת מחיר כתוב לי:
מצטערים, אין באפשרותך לבקש התאמת מחיר עבור הזמנה זו
כבר בוצע החזר כספי עבור הפריטים הבאים...
כנראה יגיע ממש בימים הקרובים... הזמנה שלי מה23 ל1 הגיעה ביום רביעי..יש לי דרך לדעת מתי המשלוח יגיע?
השאלה אם הלכתית מותר לעשות את זה כשזה לא נכון, ואני כן משתמשת עם המוצר...אני לא מצליח להבין מה מסובך לעקוב אחרי ההזמנה, יש כפתור מעקב.
צפה בקובץ המצורף 1573324
החלק שהכי הצחיק אותי באתר הזה שכל מה שקניתם אפשר ללחוץ על "החזרה/החזר כספי" ולבחור מוצרים עד 30 שקל בערך, וסך כל המוצרים עד 80 שקל בערך, לא בדקתי מדוייק, ובסיבה- לבחור "אין יותר צורך".
ואז טמיו יציע לכם החזר כספי ללא החזרת המוצרים... נסו ולא תפסיקו להזמין... זה עובד 4-5 פעמים...
בבקשה, תסבירו!מי יכולה להסביר לי איך עושים התאמת מחיר?
לאן נכנסים בדיוק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: