בהזמנה ראשונה לא מוגבל,לי זה לא מוגבל גם לשקל אחד
כנ"ל. ועשיתי המון הזמנות.לי זה לא מוגבל גם לשקל אחד
בהזמנה ראשונה לא מוגבל,
אך לאחרמכן- כן
אלא אכ עשית הזמנה במחיר גבוה, אז הגבלת המחיר מתבטלת
איך מקבלים קופונים?קניתי שם יותר מ10 פעמים וכל פעם אני מבקש קופון של 20 אחוז הנחה והם נותנים לי ואין לי הגבלה על סכום גם סכום של שקל
הנחה יענו?מבקשים בצאט ואם עשים בעיות משגעים אותם קצת אומרים להם שאתה חייב והם נותנים
אני הגשתי בקשה להחזרה לאתררכשנו משם כמה מוצרים כולל תכשיטים מכסף טהור כביכול,
המשלוח הגיע אחרי 10 ימים עם שליח ערבי מחברת gaza (ע"ש עזה?)
אין פירוט נורמלי, בפועל הם ממש צעצוע וגם המידות לא מדויקות.
ביקשנו להחזיר חלק ניכר מהמוצרים, אבל הם לא באים לאסוף כבר שבועיים בטענה שהממשלה מונעת מחברת השליחויות להגיע לאזור בו אני מתגורר...
שאלתי אותם אז איך אפשר להזמין מהם מוצרים? ואיך חברת השליחויות יכולה להביא את המוצרים? הם לא ענו נורמלי והאריכו את זמן ההחזרה...
אתמול התרגזתי והודעתי להם שאני אפרסם ברשת בישראל שהם מעסיקים חברת משלוחים פלסטינית תומכת חמס שתומכת באירועי ה7 באוקטובר, ושכלל לא ניתן להחזיר מוצרים וזה סתם הונאה, ושהמוצרים ממש צעצוע, מיד הם נבהלו והעבירו אותי למנהל בכיר שמומחה לטפל בבעיות כמו שלי, אני יצאתי מהצאט' ולא היה לי סבלנות אליהם.
היום בבוקר אני מקבל הודעה במייל מטמו שקיבלתי זיכוי על כל המוצרים שביקשתי להחזיר.
נ.ב כדאי לשים לב שבטמו אין הסבר כמעט על המוצרים רק כמה תמונות יפות וזהו, וזה מאד מאד מטעה, משא'כ באלי אקספרס.
מקבל תקופוןהנחה יענו?
לפני התשלום לבקש?
שתף אותנו מה שווה שםקניתי שם יותר מ10 פעמים
הזמנתי קרש חיתוךלדוגמא, רכשנו משחיז סכינים עבור סכיני מטבח. אין שום הסבר, ובפועל הוא סתם צעצוע, לא משחיז כלום.
וכנ"ל דבק דמוי עור לתיקון ספות וכו' הדבק חלש מאד וילדה בת שנה וחצי מקלפת אותו בקלות.
איך מקבלים את הקופון?אם קונים עם הקופון של 20 אחוז הנחה
כן בצאט'איך מקבלים את הקופון?
בכל רכישה?
תרגזתי והודעתי להם שאני אפרסם ברשת בישראל שהם מעסיקים חברת משלוחים פלסטינית תומכת חמס שתומכת באירועי ה7 באוקטובר, ושכלל לא ניתן להחזיר מוצרים וזה סתם הונאה, ושהמוצרים ממש צעצוע, מיד הם נבהלו והעבירו אותי למנהל בכיר שמומחה לטפל בבעיות כמו שלי, אני יצאתי מהצאט' ולא היה לי סבלנות אליהם.
אני שאלתי בצ'אט לגבי הMP הזה, קישרו אותי עם החנות והם שלחו לי תמונה שמראה בחירת שפה עבריתמה יצא בסוף? בדקת ?
חברת gaash (בעברית: געש) חברה ישראלית.המשלוח הגיע אחרי 10 ימים עם שליח ערבי מחברת gaza (ע"ש עזה?)
אפשר קישור לנגן?אני שאלתי בצ'אט לגבי הMP הזה, קישרו אותי עם החנות והם שלחו לי תמונה שמראה בחירת שפה עברית
צפה בקובץ המצורף 1563806
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: