נראה לי שהם שינואני קיבלתי על משלוח שהגיע כבר לפני שבועיים פלוס מינוס
כשנרשמתי זה היה כתוב
עכשיו אני רואה שלא
עשיתי עכשיו התאמה על 2 משלוחים אחד הגיע ואחד בדרך, במה שבדרך נתן לי אופציה להחזיר לאשראי, במה שהגיע רק לקרדיט.
נראה לי שהם שינואני קיבלתי על משלוח שהגיע כבר לפני שבועיים פלוס מינוס
אני רוצה להזמין עכשיו ב- 1260 שחאין לי מושג, הזמנתי המון ובמאות שקלים, אף פעם לא חוייבתי, מה גם שהם לא רושמים שום מחיר! ולא קבלה.
זה גם הסיבה שהרבה אתרים עושים דרופשיפינג מאלי בגלל שהם בחיים לא ישלחו קבלה ובחיים לא ירשמו בפנים או בחוץ כמה זה עלה ובחיים גם לא ירשמו שהמקור זה אליאקספרס
גם אצלי עד עכשיו היה החזר לכרטיס אשראי ואחרי שחלק מהמשלוח הגיע יש אופ' רק לקרדיטנראה לי שהם שינו
כשנרשמתי זה היה כתוב
עכשיו אני רואה שלא
עשיתי עכשיו התאמה על 2 משלוחים אחד הגיע ואחד בדרך, במה שבדרך נתן לי אופציה להחזיר לאשראי, במה שהגיע רק לקרדיט.
כן, באמת לא תמיד הם נתנו את האופציההתאמת מחיר נכנס לך חזרה לאשראי?
האמת היא שבכל דבר ציינתי משהו אחר,מה הסיבות ההחזרה שבחרת?
איך בודקים במשרד התקשורת? ומה זה בכלל הבעיה הזאת? כאילו למה צריך בכלל לבדוק זה לא קרה לי בחיים ואני מזמינה הרבהתבררי מול משרד התקשורת
היו לי כמה משלוחים שהיו זקוקים לאישור ממשרד התקשורת ולא שילמתי על האישור...
ומה קרה, חזר לשולח?תבררי מול משרד התקשורת
היו לי כמה משלוחים שהיו זקוקים לאישור ממשרד התקשורת ולא שילמתי על האישור...
לאומה קרה, חזר לשולח?
איך בודקים במשרד התקשורת?
זה קורה כשמזמינים מוצר שיש להם במשרד התקשורת סיבה לחשוש שגלי רדיו שיצאו מהמכשיר, או ברחפנים וכדו' התקשורת של הווי פיי, עלולה להיות מסוג שלא מותר בארץ [יש סוגי גלי תקשורת שמשמשים את גופי הביטחון ויש גלים שמשבשים את התקשורת הרגילה]ומה זה בכלל הבעיה הזאת? כאילו למה צריך בכלל לבדוק זה לא קרה לי בחיים ואני מזמינה הרבה
איך ידעת אם כל פרטי הציוד ואיזה תדר זה וכל זה מסובך..בקשה לאישור ציוד תקשורת
שירות זה מאפשר למייבאים ציוד תקשורת באופן פרטי או ליבואנים מסחריים, להגיש בקשות לאישור משרד התקשורת.www.gov.il
זה קורה כשמזמינים מוצר שיש להם במשרד התקשורת סיבה לחשוש שגלי רדיו שיצאו מהמכשיר, או ברחפנים וכדו' התקשורת של הווי פיי, עלולה להיות מסוג שלא מותר בארץ [יש סוגי גלי תקשורת שמשמשים את גופי הביטחון ויש גלים שמשבשים את התקשורת הרגילה]
לכן כשמגיע מוצר כזה צריך לקבל אישור..
יכול להיות שמשרד התקשורת יחליט לבדוק את המוצר ויכול יותר להיות שאחרי הצהרה מה המוצר משרד התקשורת יתיר להם לשחרר לך את המוצר
לא ידעתי, עשו את זה בשבילי..איך ידעת אם כל פרטי הציוד ואיזה תדר זה וכל זה מסובך..
מגיעים לקחת מהבית בחינםאיפה אפשר להחזיר?
בדואר כמו שיין?
איפה יש אפשרות באתר ולא דרך צ'אט?יש באתר אפשרות לקופונים ואפשר גם לבקש בצ'אט של השירות לקוחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: