בהרבה מקרים הם מחלקים את ההזמנה לכמה חבילותעשיתי הזמנה של איזה 20 פריטים
בפועל- 4 פריטים הגיעו קטנים יחסית
יכול להיות שכדאי לחכות לשאר ההזמנה לפני שמתחילים את ההחזרה כי נראה לי שהחזרה אחת מכל הזמנה היא בחינם
בהרבה מקרים הם מחלקים את ההזמנה לכמה חבילותעשיתי הזמנה של איזה 20 פריטים
בפועל- 4 פריטים הגיעו קטנים יחסית
לא הבנתי, השארת את החבילה אצלך וגם קיבלת החזר?אני בינתיים ניסיתי להחזיר 3 הזמנות
החזרה של 20 שח בערך כל פעם
ותמיד קבילתי את ההודעה הזאת, כך ששווה לנסות:
צפה בקובץ המצורף 1543944
כןלא הבנתי, השארת את החבילה אצלך וגם קיבלת החזר?
תשלמו פייפאללגבי הזמנה באתר
אמרו שהם גונבים כסף האם זה נכון ?
זה אתר אמין ??
לפני חודש הזמנתי 2 הזמנות גדולות, מאליאקספרס ומהאתר הזה,מה הקשקוש הזה, בכלל לא שווה לקנות שם.
אני גם הבנתי את זה כךתגידו, איך קיבלתם קופונים?
ניסיתי בצ'אט, ונציגה מקשקשת לי שטויות לא מובנות,
תכל'ס , בגלל שאני הלקוח המוערך שלהם (יש!!!), נתנה לי בסוף 20%,
אבל רק עד 96 ש"ח, היא הסבירה לי שהמקסימום של ההנחה בקופון הוא עד 20 ש"ח.
מה הקשקוש הזה, בכלל לא שווה לקנות שם.
איך מצליחים לקבל?
למי אני יכולה לפנות ואיך?, הגיעה החבילה אבל חסרים שם כמה מוצרים שהזמנתי ולקחו לי עליהם תשלום....
לפעמים הם מפצלים משלוחיםלמי אני יכולה לפנות ואיך?, הגיעה החבילה אבל חסרים שם כמה מוצרים שהזמנתי ולקחו לי עליהם תשלום....
יש קישורים לעוד משחקים?המשחק אזול, בארץ עולה 180+-מסיבה משפחתית "אזול" משחק לוח להנאה, משחק נהדר למבוגרים, מסיבה משפחתית קלפי משחקי טיולים - Temu Israel
קנו את מסיבה משפחתית אזול משחק לוח להנאה, משחק נהדר למבוגרים, מסיבה משפחתית קלפי משחקי טיולים במחיר הנמוך ביותר ב-Temu. בדקו ביקורות וראו מה חדש ב-צעצועים ומשחקים. חקרו את ההגעות האחרונות.www.temu.com
ב87 ש"ח!
את מקבלת קופון אוטומטי לחשבון.תגידו, איך קיבלתם קופונים?
איך מצליחים לקבל?
עובדתית הם לאיש לי הרגשה שטמו הם חברה של שיין...
יש כאן עוד מישהו שחושב ככה?
מזדהה עם כל מילה אני גם עברתי אותו תהליך עד שהגעתי למסקנא ששווה להזמין בטמו גם אם זה עולה עוד כמה שקליםלפני חודש הזמנתי 2 הזמנות גדולות, מאליאקספרס ומהאתר הזה,
ההזמנה שלי מטימו הגיע לבית עם שליח שבוע לאחר ההזמנה. (ועוד התקשרו אלי מ'תפוז' לדעת האם היתי מרוצה מהשליחות שלהם....).
ההזמנה שלי מאליאקספרס מפוצלת להמון חבילות קטנות, אחד אספתי מחנות בבר כוכבא, כמה מציטה, אחד מדואר ישראל במגדלי ויטה, השבוע קיבלתי סמס שהגיע חבילה נוספת לציטה וחבילה אחת הגיע השבוע לבייגל ברחוב שאול המלך...
מה שאני עשיתי כדי להרוויח הנחה על כל ההזמנהתגידו, איך קיבלתם קופונים?
איך מצליחים לקבל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: