בבקשה, שלא תבוא עכשיו פאנית חמודה ותסביר בטוב טעם שהשער יקר וכו וכו.
יש במה לחסוך.
למרות בקשתך באה איזה פאנית חמודה ומסבירה..
אז ככה, לי יש סלון מפואררר, כמה עובדות, מאות לקוחות, ובעיקר הכנסה של עשרות אלפי שקלים לחודש, פעם עוד הייתי מול לקוחות אבל היום.. מה יש לומר, אני עקרת בית, מטפלת בילדים שלי, ופה ושם קופצת לסלון להשגיח על העובדות שלי שגם הם מקבלות יפה מאוד.
האמת שיכלתי למכור פאה ב2000 ש"ח פחות ולהרוויח עדיין המון, אבל מה אכפת לי, יש לי מספיק לקוחות גם ככה.
עזבו רווח של מכירת פאה, על סירוקים בלבד אני מרוויחה כ1500 ש"ח ליום..
בקיצור אין כמו להיות פאנית..
ועכשיו ברצינות.
יש אולי כמה פאניות בודדות כאלה. כמו שיש הרבה נשות מקצוע בתחומים אחרים שמרוויחות כאלו סכומים.
אבל כל אחת...
השוק רווי, התחרות גדולה , ולפעמים אני מסתכלת אולי היה כדאי להיות שכירה בראש שקט, לעבוד במשרד הייטק או אפילו להיות מזכירה איפשהוא.
אני לא מנסה להתמסכן, גאה ושמחה בעבודה שלי, רק שתבינו שלא כל פאנית מליונרית ועושקת נשים תמימות.
ולעצם הדברים.
למה סירוק אומלל עולה מינימום 100 שח?
אולי תסבירו בזה מה ההוצאות? השמפו?
כמה זמן לוקח לחפוף שזה המחיר?
דבר ראשון זה מאד מעליב שאת קוראת לזה אומלל
ההוצאות זה גם השמפו, אבל זה עבודה! של שעה! ועכשיו תגידי שיש אישה שעובדת ומקבלת 32.2 לשעה, נכון, יש.(מתפללת בשביל כל נשות ישראל שיהיה להם מספיק ובשפע לכל צרכיהם)
אבל זה עבודה קבועה, משכורת ידועה מראש וכל המעלות של שכירה...ואצלי יכול להיות יום אחד עם עשר סירוקים (אגב עבודת כפים של עשר שעות!! תחשבי לשטוף כלים במשך יום שלם) ויכול להיות יום אחד עם סירוק אחד!...
בקיצור פאנית לא יושבת רגל על רגל ומרוויחה על שמפו 100 ש"ח.
ושוב לא מתמסכנת, להיפך, זוכה להיות קרובה עם ד' יותר...באמונה שמה שמגיע יגיע(משתדלת לפחות)
ואם את מוכנה לעבוד עשר שעות קשה ולהרוויח 1000 ליום, מוזמנת. רוצה לעבוד אצלי?
סליחה על ההשתפכות ועל האורך הייתי מאריכה יותר (אבל יש לי סירוק עכשיו)