מידע שימושי יועץ נישואין מומחה

maimai

משתמש פעיל
מחפשים אצלנו במשפחה יועץ נישואין מומחה, עם עדיפות לחסיד,
שאפשר לבוא אליו זוגי.
עדיף באזור ירושלים.

נא לתת שמות של מומחים בלבד, שידוע לכם שיש להם נסיון טוב (ולא סתם לזרוק שמות)

תודה מראש ותזכו למצוות!

תודה למי ששלחה לי באישי.
יש עוד מישהו?
אין לי אפשרות לשלוח באישי
אם תרצו תשאירו פה מייל

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לפי הידוע לי יש שני יועצים בשם הרב יוסף גולדשטיין בתחום זה
לא ידוע לי שיש עוד אחד בשם הזה בהיקף וברמה שלו,
בכל מקרה המוכר והמפורסם זה זה שגר בגבעת זאב ויש לו חדר בבר אילן.

מחלימה

משתמש מקצוען
קופצת על האשכול
מכירים יועץ נישואין שמקבל זוגות בצפון?
מהכרות בלבד, יעזור מאד.

בכור גבריאלי

משתמש רשום
אינני תלמיד ולא משתייך בשום צורה לרב שיק מיבנאל, אבל ראיתי פעם את דעתו ביועצים כאשר אחר כך ראיתי שגם דעת חברי מניסיון היא, שלרוב הבדיקה כלפי יועץ טוב היא בכסף.
כלומר; כמה שהוא פחות לוקח כסף- ככה הוא יותר הגון שרוצה בטובת הזוג...

שרי :)

משתמש פעיל
סורי אם זה לא מה שפותח האשכול מבקש, אבל מהיות שזה בקשת עזרה שמעלים פה בפורום הרבה פעמים, הייתי רוצה להמליץ אמנם על אישה אבל יועצת נישואין ברמה שיכול להיות שזה שווה את מחיר ההתפשרות, (ונא לא להתקיף אותי על הרעיון.... לא מכריחה אף אחד.... אבל חושבת שגם הלכתית מותר לעשות ניתוח אצל מנתחת מקצועית ואולי גם אם יש מנתח.... אבל לא זה הנושא ומתחננת שלא להספים,) בכל אופן עליה אני אישית יכולה להמליץ בוודאות שהיא יועצת מקצועית שלא בנמצא, בכל אופן מהניסיון שלי שאני חוויתי.... "אין כמוה וחבל שאין"
ואגב היא מקבלת זוגות ובכל מקרה אצלי הרגשתי שהיא מאוד מכבדת וישבנו רחוק ממנה ממש במרחק מצחיק....
אבל מהיות שאני לא מחפשת לפרסם את שמה סתם, באם יהיו כאלו שיעניין אותם לשמוע עליה אפילו שהיא יועצת זוגית (מירושלים) אני ירשום את שמה ומספרה לרווחת השואלים בשאלות אלו שמבחינתי זה ממש פיקוח נפש בהרבה מקרים...

ועוד נקודה חשובה, ראיתי שפותח האשכול נתן עדיפות לחסיד, אז היא אם אני זוכרת טוב היא ברמה העקרונית גם חסידית אבל אני חושבת שאחד המעלות שלה שהיא שמה את הכל בצד, והיא פשוט נהיית במשך הטיפול ממש כמנתחת מקצועית שמתייחסת למקרה הספציפי של הזוג..... ובין אם צריכים במקרה הזה את החסידית היא שם ובין אם לא..... זאת אומרת יש לה פתיחות מחשבתית שהיא יודעת לראות הכל בראייה רחבה ומבלי להכניס את עצמה ואת ערכיה במקרה של המטופלים,
אני מקווה שהובנתי כמו שצריך
בכל אופן מהיות שאני רואה כ"כ הרבה התייעצויות ובקשות מידע שנפתחות על הנושא הזה חשבתי שמחובתי להביע את דעתי שאני אישית חושבת שזאת הצלת נפשות של ממש

נערך לאחרונה ב:

חני הסקרנית

משתמש צעיר
סורי אם זה לא מה שפותח האשכול מבקש, אבל מהיות שזה בקשת עזרה שמעלים פה בפורום הרבה פעמים, הייתי רוצה להמליץ אמנם על אישה אבל יועצת נישואין ברמה שיכול להיות שזה שווה את מחיר ההתפשרות, (ונא לא להתקיף אותי על הרעיון.... לא מכריחה אף אחד.... אבל חושבת שגם הלכתית מותר לעשות ניתוח אצל מנתחת מקצועית ואולי גם אם יש מנתח.... אבל לא זה הנושא ומתחננת שלא להספים,) בכל אופן עליה אני אישית יכולה להמליץ בוודאות שהיא יועצת מקצועית שלא בנמצא, בכל אופן מהניסיון שלי שאני חוויתי.... "אין כמוה וחבל שאין"
ואגב היא מקבלת זוגות ובכל מקרה אצלי הרגשתי שהיא מאוד מכבדת וישבנו רחוק ממנה ממש במרחק מצחיק....
אבל מהיות שאני לא מחפשת לפרסם את שמה סתם, באם יהיו כאלו שיעניין אותם לשמוע עליה אפילו שהיא יועצת זוגית (מירושלים) אני ירשום את שמה ומספרה לרווחת השואלים בשאלות אלו שמבחינתי זה ממש פיקוח נפש בהרבה מקרים...

ועוד נקודה חשובה, ראיתי שפותח האשכול נתן עדיפות לחסיד, אז היא אם אני זוכרת טוב היא ברמה העקרונית גם חסידית אבל אני חושבת שאחד המעלות שלה שהיא שמה את הכל בצד, והיא פשוט נהיית במשך הטיפול ממש כמנתחת מקצועית שמתייחסת למקרה הספציפי של הזוג..... ובין אם צריכים במקרה הזה את החסידית היא שם ובין אם לא..... זאת אומרת יש לה פתיחות מחשבתית שהיא יודעת לראות הכל בראייה רחבה ומבלי להכניס את עצמה ואת ערכיה במקרה של המטופלים,
אני מקווה שהובנתי כמו שצריך
בכל אופן מהיות שאני רואה כ"כ הרבה התייעצויות ובקשות מידע שנפתחות על הנושא הזה חשבתי שמחובתי להביע את דעתי שאני אישית חושבת שזאת הצלת נפשות של ממש
מסכימה עם כל מילה(y)
אבל למה לא כבר לכתוב את שם המטפלת ודרכי התקשרות אולי יהיו כאלו שלא יהיה להם נעים לבקש באישי....

שרי :)

משתמש פעיל
מסכימה עם כל מילה(y)
אבל למה לא כבר לכתוב את שם המטפלת ודרכי התקשרות אולי יהיו כאלו שלא יהיה להם נעים לבקש באישי....
אני בכוונה לא רציתי לכתוב את שמה ואת מספרה ישר כזה, בשביל שלא יראה כאילו אני מנסה לפרסם מישהי...
@אני בודק לדוגמא הייתה אחת שכבר קבלה ממני את שמה ומספרה דרך האישי אפילו לא ידעתי שיש כזאת אופצייה למי שאין לה פרימיום אבל לא מחפש שכולם יפציצו לי באישי אז מוחקת

נערך לאחרונה ב:

אני בודק

משתמש מקצוען
אני בכוונה לא רציתי לכתוב את שמה ואת מספרה ישר כזה, בשביל שלא יראה כאילו אני מנסה לפרסם מישהי...
ומי שבאמת חשוב לה לדעת היא כבר תמצא את הדרך
כיוון שאני מאמין שיש כאלו שיתביישו לשאול, אני שואל בשבילם/ן.
מה הדרך לקבל את שמה ומספרה?

יש כאלה שירצו שיבוא עליהם ולכן מה שיבקשו יגידו שהם כך חסידים כן יודעים אידיש
לטאים גם
לא זה משנה כ"כ משנה איך התהליך מתנהל ועם המטפל מספיק חכם לתפוס את הנקודה
ולא ח"ו מעצים
כותבת לצערי מנסיון אישי של יועץ יועצת שנקראים טובים ואח"כ נחספתי כמה ביקורת יש ועוד מרבנים
יש צורך לבדוק חזק במיוחד נושא רגיש זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה