יש כזה אחד?
אני מחפשת המלצה לצורך מיחזור משכנתא.
אני רוצה המלצה רק אם התנסיתם איתו והוא הוזיל לכם מאד את הריביות.
לא שתכתבו לי את החבר ששמעתם עליו שהוא טוב. או בן דוד.
צריכה מישהו שבאמת מוזיל עלויות.
אחרת חבל על הזמן.
תפני לכמה ותשאלי כמה נראה לך שיוכלו לחסוך.במחזור זה קל.
יש לך למה להשוות.
זה לא נראה לי הולך כך.תפני לכמה ותשאלי כמה נראה לך שיוכלו לחסוך.
בהצלחה
אכןזה לא נראה לי הולך כך.
הם צריכים פרטים של התיק ומסמכים כדי לבדוק מול הבנק.
(אלא אכ זו תשובה באוויר).
עשה לכם מיחזור או מחדש?בינדר – 05271-24713
מקצועי בהחלט
ומחיר זול מאוד
הוא עושה הכלעשה לכם מיחזור או מחדש?
ממליץ מאוד על בינדרעשה לכם מיחזור או מחדש?
הריביות שלנו רצחניות כיון שהמשכנתא נלקחה מתוך לחץ.יש בלי גבול טובים.. אישית יש לי המלצה...
רק כאחד שלמד ייעוץ משכנתאות הייתי מציע לך להעלות לפה את הריביות הקיימות שיש לך ויש פה לא מעט מבינים שיוכלו להביע דיעה.. כמובן צריך קצת נתונים לשמוע ממך בשביל להגיע לכיוון מסוים.
המלצה בטוחה זה להתקשר לבנק המשכנתאות שעכשיו את נמצאת בו לבקש דוח יתרות משכנתא. שישלחו לך בפקס...
הם מיוזמתם מיד יציעו לך למחזר אצלם < אם כמובן זה כדאי> תקבלי מהם את האחוזים שהם מציעים תביאי לפה ותקבלי כיוון יותר ברור.
המעלה בבנק הקיים בעיקר אם השתנה לרעה המצב הפיננסי. או ההכנסות. או חזרו חלילה צ'קים שבנק אחר יראה את זה לא טוב. בבנק הקיים רוב הניירת לא נצרכת..
הריביות שלנו רצחניות כיון שהמשכנתא נלקחה מתוך לחץ.
אולי בהמשך אעלה.
זה יעשה הרגשה טובה להרבה אנשים, שהריביות שלהם הרבה יותר נמוכות.
[/QUOT
אז עכשיו זה ההזדמנות שלכם. רוצו למחזר ואתם יכולים להרוויח כמויות. בשקט זה יכול להגיע ללמעלה ממאה אלף.
גם אם אין לכם מספיק הכנסות תביאו לווה נוסף < משלם או לא משלם תלוי במצב ההכנסות שלכם> חבל לכם על כל יום
מכיר אותו אישית .. אחד הגדולים... שווה כל שקל..עזר לכם במיחזור?
משכנתא מסובכת?
לא במחיזור אבל במשכנתא מאד מסובכתעזר לכם במיחזור?
משכנתא מסובכת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: