היה בעבר במשרד העבודה, עבר למשרד החינוך
מה הפרוצדורה של קבלת הרשיון ב.1.2.3 ..... בראשי פרקיםמעניין שעד עכשיו לא שמעת על זה. אכן, כבר 3 שנים שנדרש רישוי להפעלת מסגרת לפעוטות מעל 6 ילדים. כבר שנתיים שיש פיקוח על מסגרות כאלו.
יש המון דרישות של משרד החינוך ושום סיבסוד או מימון לעניין.
יכולה לשתף מנסיוני אם תרצי.
זה הכי קצר שלי:מה הפרוצדורה של קבלת הרשיון ב.1.2.3 ..... בראשי פרקים
מאיפה המידע ?הצהרה שהמקום עומד בתקנות הכבאות- מטפים, גלגלון אש, גלאי עשן וגז אם צריך ועוד.
איזה מדריכה ואיזה פדגוגית ?מדריכה פדגוגית 4 שעות חודשיות (אם יש רשיון, וחייב להיות רשיון, מקבלים מדריכה חינם מהרשות המקומית).
יש לכם משפחתון פרטי לפי כל ההנחיות דלעיל?!יכולה להגיד שאצלי שכר הלימוד קפץ משמעותית בשנתיים האחרונות, גם בגלל הסיפור הזה.
לא יודעת איך זה עובד במשפחתוני תמת (יתכן שההנחיות שונות כי יש פחות מ7 ילדים). פותחת האשכול דיברה על גן פרטי בבית.מאיפה המידע ?
לאשתי יש משפחתון תמ"ת ומכל הרשימה הזו צריך רק מטפים. ועברנו כמה וכמה ביקורות של התמ"ת ויועצי בטיחות
איזה מדריכה ואיזה פדגוגית ?
אין צורך בזה
יש לי משפחתון פרטי, עם פיקוח (מפקחת של משרד החינוך שעלולה לדפוק בדלת בכל רגע נתון, וגם עושה את זה). עובדת עכשיו על רשיון לשנה הבאה. לא נחמד בכלל.יש לכם משפחתון פרטי לפי כל ההנחיות דלעיל?!
מאיפה המידע ?
לאשתי יש משפחתון תמ"ת ומכל הרשימה הזו צריך רק מטפים. ועברנו כמה וכמה ביקורות של התמ"ת ויועצי בטיחות
איזה מדריכה ואיזה פדגוגית ?
אין צורך בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: